Χανιά | Από ξηρά, αέρα και θάλασσα συνεχίζονται οι έρευνες για την Αμερικανίδα βιολόγο | Photos

χανιά-από-ξηρά-αέρα-και-θάλασσα-συνεχ-887711

Συνεχίζεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου, Souzan Eaton, η εξαφάνισή της οποίας από διεθνές συνέδριο Βιολογίας στα Χανιά, έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Οι έρευνες, από ξηρά, αέρα και θάλασσα, για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας, η τύχη της οποίας αγνοείται από την Τρίτη 2 Ιουλίου από το Καστέλι Κισσάμου, άρχισαν το πρωί της Πέμπτης και συνεχίζονται και σήμερα.

Σύμφωνα με το Silver Allert που εκδόθηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε από το Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά, φορούσε πιθανότατα ροζ μπλουζάκι, λευκό σορτς και αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο το τηλέφωνό της, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr tο είχε αφήσει στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αμερικανίδα επιστήμονα άρεσε η πεζοπορία και για αυτό οι έρευνες ξεκίνησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όπου διεξάγεται το διεθνές συνέδριο. Εργαζόταν στο Max Planck, στην Δρέσδη της Γερμανίας.

Στις έρευνες για την αναζήτηση της εκτός της αστυνομίας Χανίων συμμετέχουν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κισσάμου, το Λιμενικό και διασώστες με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου και μη επανδρωμένου αεροσκάφους (σ.σ drone) της Γ’ ΕΜΑΚ Ηρακλείου.

(Φωτογραφίες: Γιάννης Βερυκοκίδης)

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook