Θρίλερ με το αμάξι που ακολουθούσε τον Mad Clip – Η αστυνομία αναζητά ένα Audi R8

θρίλερ-με-το-αμάξι-που-ακολουθούσε-τον-m-1276500

Νέα στοιχεία θα φέρουν στο φως οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από το δυστύχημα που κόστισε την ζωή του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το αυτοκίνητο του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία είναι πως ο τράπερ γυρνώντας από γάμο στη Βάρκιζα τα ξημερώματα της Πέμπτης καρφώθηκε πάνω σε κολώνα, μην μπορώντας να μειώσει την ιλιγγιώδη ταχύτητα που έτρεχε και έτσι να προλάβει την μοιραία σύγκρουση, που του κόστισε την ζωή.

Όμως, νέα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία θα ανατρέψουν πολλά από όσα ξέραμε μέχρι στιγμής για το τραγικό περιστατικό με θύμα τον πασίγνωστο τράπερ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του DEBATER, υπάρχει οπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα όχημα πίσω από το αυτοκίνητο του Madclip.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Η αστυνομία έχει στοχεύσει τις έρευνες της σε αυτό το αυτοκίνητο, ώστε να μάθει εάν ενεπλάκη στο ατύχημα, αφήνοντας τον νεαρό τράπερ νεκρό. Δεν είναι γνωστό προς τα ποια κατεύθυνση ή τι υποψιάζονται οι αρχές σχετικά με την εμπλοκή του αυτοκινήτου αυτού στην υπόθεση, το σίγουρο όμως είναι, πως αν βρεθεί ο οδηγός, θα δώσει φως στα αίτια του τρομακτικού δυστυχήματος.

debater.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook