Θλίψη στον ιατρικό κόσμο των Χανίων – Πέθανε αγαπητή γιατρός του Νοσοκομείου

θλίψη-στον-ιατρικό-κόσμο-των-χανίων-π-1063609

Πένθος στο νοσοκομείο Χανίων για την απώλεια αγαπητής γιατρού του ιδρύματος.

Ο λόγος για την Δομνίκη (Δόμνα) Τριανταφυλλίδου, η οποία ήταν διευθύντρια Παθολογίας στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.

Μια νέα Παθολογική Κλινική…κάπου αλλού, κάπου μακριά…

Τα λόγια στέρεψαν, τα δάκρυα δε φτάνουν και για αυτή την απώλεια. Η Δόμνα δεν είναι πια μαζί μας και κανείς μας δε μπορεί να το συνειδητοποιήσει.

Δύσκολο να βρούμε λόγια για την περίσταση…μια εικόνα έρχεται στο μυαλό όσων έχουν ζήσει αρκετά χρόνια στο νοσοκομείο Χανίων…ο Κωστής, η Χαρά και η Δόμνα…μια φοβερή παρέα…κάπου εκεί στα επείγοντα…

Το κενό δυσαναπλήρωτο, από μια ΓΙΑΤΡΟ που τίμησε τον όρκο της μαχόμενη μέχρι τέλους. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στην Α’ Παθολογική κλινική. Στη μνήμη της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Χανίων θα καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο συσσίτιο της Σπλάντζιας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους της Διευθύντριας Παθολογίας Δομινίκης Τριανταφυλλίδου.

Η Δομινίκη Τριανταφυλλίδου προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες επί σειρά ετών στην Α΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων και διακρίθηκε για τον ζήλο και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην άσκηση του λειτουργήματος της.

Παράλληλα ξεχώρισε για την ευαισθησία της, το ήθος και την προσφορά της στους ασθενείς.

Ο απροσδόκητος χαμός της, στερεί από το Νοσοκομείο Χανίων ένα εξαίρετο μέλος του.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΔΟΜΙΝΙΚΗΣ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια της.

2ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη της , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

3ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο.

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου της ιατρού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, με βαθμό Διευθύντριας, Δόμνας Τριανταφυλλίδου, η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τη βαθιά της λύπη, δηλώνοντας τα ακόλουθα:

« Η απώλεια της αγαπητής γιατρού Δόμνας Τριανταφυλλίδου, που επί σειρά ετών υπηρέτησε την ιατρική, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση τις υπηρεσίες της στο Γ.Ν. Χανίων και τους πολίτες των Χανίων, στερεί την κοινωνία και το σύστημα υγείας της Κρήτης από ένα εξαίρετο μέλος της. Την αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

One thought on “Θλίψη στον ιατρικό κόσμο των Χανίων – Πέθανε αγαπητή γιατρός του Νοσοκομείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook