«They glow in the dark» | Προβολή ντοκιμαντέρ στο θέατρο Κυδωνία

they-glow-in-the-dark-προβολή-ντοκιμαντέρ-στο-θέατρ-0

Συνεχίζονται οι προβολές στο θέατρο Κυδωνία με ένα ντοκιμαντέρ σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου. To «They Glow in the Dark» του Παναγιώτη Ευαγγελίδη, τιμημένο με το βραβείο FIPRESCI, Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

«Το βραβείο FIPRESCI για το καλύτερο ελληνικό ντοκιμαντέρ απονέμεται σε μια αιχμηρή, συγκινητική, χιουμοριστική και πολυεπίπεδη αποτίμηση αυτού που αποκαλούμε ζωή. Τα αφηγηματικά και υφολογικά του χαρακτηριστικά αποφεύγουν όλες τις παγίδες, τις στερεοτυπικές και ηθικολογικές προσεγγίσεις που συναντώνται συνήθως σε ταινίες που καταπιάνονται με το ευαίσθητο θέμα της σεξουαλικότητας. Πρόκειται για ένα ουμανιστικό φιλμ, με φόντο τη Νέα Ορλεάνη που διερευνά τη φιλία μεταξύ ομοφυλοφίλων, την αρρώστια, την οικειότητα, τη σεξουαλική ταυτότητα, τη φτώχεια, τη συντροφικότητα, εν τέλει αυτό που αποκαλούμε αγάπη»

Επιτροπή Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαϊου στις 21.00 στο Θέατρο Κυδωνία, Υψηλαντών 12.

Επίσης, η Κινηματογραφική Λέσχη των Φίλων του Θεάτρου Κυδωνία, κατ’ απαίτηση του κοινού, θα επαναλάβει το αριστούργημα του Λουκίνο Βισκόντι «Ο ξένος» με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και Άννα Καρίνα, εκτάκτως την Τετάρτη 22 Μαϊου στις 21.00.

Γενική είσοδος 5 ευρώ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook