Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό Βρετάνων στην Κρήτη από την μεγάλη έκθεση του Λονδίνου

θετικά-μηνύματα-για-τον-τουρισμό-βρετ-768314

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2018 του Λονδίνου που αποτελεί ετήσιο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Διεθνούς Τουριστικής Αγοράς στην αρχή της περιόδου σύναψης συμφωνιών – προκρατήσεων (early booking). Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν:Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, οΕντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων Μανόλης Βολικάκης, το Στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων, Τάσος Διαμαντάκης και η Διπλωματούχος Ξεναγός, Βάσω Κατσαντώνη.Το περίπτερο της Κρήτης επισκέφτηκε μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών του εξωτερικού ζητώντας πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν του προορισμού ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκε στο έπακρο από στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού για την πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων. Πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις που είχαν ζητήσει φορείς του εξωτερικού με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των διοργανωτών.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τις προ-κρατήσεις δείχνουν και φέτος αύξηση του μεριδίου της Κρήτης πράγμα όμως που πρέπει να συνυπολογιστεί με μεγάλες αυξητικές τάσεις ανταγωνιστικών γειτονικών προορισμών.

Της Ελληνικής αντιπροσωπείας που επισκέφτηκε την έκθεση ηγήθηκε η Υπουργός Τουρισμού Κα Έλενα Κουντουρά η οποία επισκέφτηκε το περίπτερο της Κρήτης .

Από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας μας επισκέφτηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Τουρισμού Κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το περίπτερο της Κρήτης επισκέφτηκαν και αρκετοί δημοσιογράφοι τόσο μεμονωμένοι , όσο και σε οργανωμένη ομάδα που υλοποίησε το Γραφείο του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου δίδοντας τους την ευκαιρία να επισκεφτούν όλους του Έλληνες συν-εκθέτες και να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε προορισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook