Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική ληστεία για δύο αδέλφια από την Κίνα – Τους τράκαραν και τους άρπαξαν 1.000 ευρώ και ρούχα

θεσσαλονίκη-κινηματογραφική-ληστεί-1592281

Δύο αδέλφια από την Κίνα έγιναν στόχος ληστών το πρωί της Τρίτης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 10.00 στην περιοχή εμπορικού κέντρου, στη Γιαννιτσών. Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επεβεναν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κινέζος οδηγός, τον κατέβασαν κάτω και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που είχε σε μετρητά.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι δράστες προσέκρουσαν και στο αυτοκίνητο της αδελφής του θύματος, αφαίρεσαν είδη ένδυσης από το εσωτερικό του και τράπηκαν σε φυγή με δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν, με το οποίο προσέκρουσαν στα αυτοκίνητα των θυμάτων τους, είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι πριν αποχωρήσουν από το σημείο οι δράστες ψέκασαν με πυροσβεστήρα τα οχήματα πιθανότατα για να σβήσουν τα αποτυπώματά τους.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Ελληνική Αστυνομία και οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας αναζητούνται.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook