The Bachelor τελικός: Οι ατάκες-φωτιά, οι καβγάδες και τα… ξεμαλλιάσματα μέσα στη βίλα

the-bachelor-τελικός-οι-ατάκες-φωτιά-οι-καβγάδες-1150707

The Bachelor τελικός: Φτάνουμε αισίως στον τελικό για να μάθουμε τελικά ποια κοπέλα επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για να ζήσει μαζί της έναν μεγάλο έρωτα και όπου… βγάλει!

Σε μία τέτοια στιγμή είναι σημαντικό να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση με τις πιο σημαντικές στιγμές του ριάλιτι αγάπης που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Για κάποιους, το παιχνίδι είχε τόσα πολλά στοιχεία reality που δεν ταίριαζαν στα ελληνικά δεδομένα και κάποιες φορές στιγμιότυπα ή ατάκες ξεπερνούσαν τα όρια. Για άλλους πάλι ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας σε μία πολύ αληθινή ιστορία ανάμεσα σε έναν γοητευτικό νέο που έψαχνε την πραγματική αγάπη.

Όπως και αν το είδε ο καθένας από εμάς, τα γεγονότα είναι γεγονότα και όσα είδαμε κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού ήταν πολλές φορές εντυπωσιακά και με την καλή και με την κακή έννοια.

Αλήθεια, θυμάστε ποιο ήταν το πρώτο κορίτσι που αποχώρησε ανάμεσα στα 20 κορίτσια που είχε στη διάθεσή του για να τα ερωτευτεί και να τον ερωτευτούν;

Πρώτη λοιπόν είχε αποχωρήσει η Βασιλική που από την πρώτη στιγμή ο Έλληνας Bachelor κατάλαβε πως δεν θα είχε χημεία ώστε να προχωρήσουν σε κάποια σχέση. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρώτη αποχώρηση:

Η πρώτη κοπέλα που βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ήταν η Σία Βοσκανίδου η οποία όμως δεν κατάφερε να φτάσει ούτε καν στον ημιτελικό.

Δείτε το βίντεο:

Αξέχαστη θα μείνει μία ατάκα της Εριέττας που «πέταξε» στις συμπαίκτριές της και τις έκανε να σαστίσουν. Το ίδιο και εμάς.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 17/9, «πέταξε» μια επική ατάκα. Πιο συγκεκριμένα η Εριέττα, μιλώντας με τα άλλα κορίτσια στην πισίνα, ανέφερε ότι θα πήγαινε να ζήσει μόνιμα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην πατρίδα του, τη Μάνη, αφού της αρέσουν πάρα πολύ τα… νησιά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει βέβαια και έναν από τους μεγάλους καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια που… μαλλιοτραβιόντουσαν για τα μάτια του Παναγιώτη. Από τις πρώτες εντάσεις ανάμεσα στις κοπέλες ήταν αυτή ανάμεσα στην Αντζελίνα και την Εριέττα:

«Αν ήταν έτσι θα ήσουν και εσύ μέσα στην πεντάδα» ακούστηκε να λέει η μία παίκτρια. Και τότε ακούστηκε μία εκ των διαγωνιζομένων να λέει με ύφος: «Εγώ δεν ήθελα να «σκοτώσω» τις συμπαίκτριές μου…». Και τότε ξεκίνησαν τα… «όργανα»! Η μία φαρμακερή ατάκα διαδέχονταν την άλλη! Πώς κατέληξε ο καβγάς τους; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Όχι όμως πως δεν υπήρξαν μαλλιοτραβήγματα και την ώρα των δοκιμασιών των κοριτσιών. Θα θυμάστε βέβαια τη δοκιμασία με τις ανθοδέσμες που έπρεπε να πιάσουν οι κοπέλες. Όσο περισσότερες έπιαναν, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες είχαν για να κερδίσουν ένα ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη. Αλλά και η δοκιμασία με τις… τούρτες ήταν… απολαυστική με τις κοπέλες να βγάλουν τα… απωθημένα τους η μία στην άλλη.

Η Έλενα Μπάση υπήρξε μία από τις παίκτριες που κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και το ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι έφυγε σχετικά νωρίς από το The Bachelor. Ο ντόρος που είχε γίνει γύρω από την ηλικία της για την οποία η ίδια δήλωνε 38 ετών, αλλά και το καυτό φιλί -ένα και μοναδικό- που αντάλλαξε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο θα μείνουν… στο πάνθεον του ριάλιτι στη χώρα μας.

Επική στιγμή για το παιχνίδι ήταν και όταν η Νικόλ που είχε στη διάθεσή της ένα λευκό τριαντάφυλλο μπορούσε να «κόψει» το ραντεβού του Παναγιώτη με κάποιο άλλο κορίτσι.

Μετά από… ώριμη σκέψη, η Νικόλ αποφάσισε να… σαμποτάρει το πριβέ ραντεβού της Αντζελίνας, καθώς επρόκειτο για το τρίτο ατομικό ραντεβού Αντζελίνας και Παναγιώτη.

Η στιγμή του… μπλοκαρίσματος, ήταν πραγματικά πολύ δυνατή, αφού η Αντζελίνα έμεινε με ανοιχτό το στόμα μιας και είχε κάνει την προετοιμασία της για να βρεθεί με τον περιζήτητο εργένη! Το τι συνέβη ανάμεσα στα δύο κορίτσια δε περιγράφεται

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το «μπλοκάρισμα» της Νικόλ.

Από τα πιο… τολμηρά ατομικά ραντεβού του Παναγιώτη με κοπέλα ήταν με τη Μαρίνα την οποία επέλεξε για να περάσουν ένα βράδυ μαζί στον προσωπικό του χώρο. Οι σκηνές στην κρεβατοκάμαρα και το καυτό φιλί που αντάλλαξαν εκεί, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και σχόλια. Δείτε το βίντεο:

Η στιγμή που δίχασε περισσότερο απ’ όλες το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτή του ατυχήματος του Παναγιώτη και της Ραφαέλας στη βόλτα με άλογα.

Το άλογο της Ραφαέλας κατά τη διάρκεια της βόλτας έχασε την ισορροπία του με την παίκτρια του Bachelor να βρίσκεται ξαφνικά στο έδαφος.

Το ίδιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στο πόδι. Η παραγωγή ήταν εκεί, καλώντας αμέσως τις πρώτες βοήθειες. Οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά δύο μέρες μετά επανήλθαν κανονικά στα γυρίσματα.

Η πιο ανατρεπτική αποχώρηση όμως ήταν σίγουρα της Μαρίνας η οποία ήταν και η πρώτη παίκτρια που είπε πρώτη αντίο στον Παναγιώτη χωρίς να τον αφήσει να τη διώξει εκείνος. Πιεσμένη από τις εντάσεις μέσα στο σπίτι και τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτριών της που την είχαν βάλει στο στόχαστρο, η Μαρίνα στην Τελετή των Ρόδων έδωσε… τα παπούτσια στο χέρι του Παναγιώτη που έμεινε άφωνος να την κοιτά για την ξαφνική αυτή απόφασή της.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook