Χανιά | Λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε την ζωή του ο 31χρονος Σταύρος – Σήμερα το τελευταίο αντίο | Photos

χανιά-λίγα-λουλούδια-στο-σημείο-που-έχ-1587479

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο Σταύρο που έσβησε στην άσφαλτο των Χανίων το βράδυ της Δευτέρας, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του στο Πασακάκι.(Δείτε εδώ, εδώ και εδώ).

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καστροχώρι Περιβολίων ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Αγίου Νικολάου στα Περβόλια. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τη 1 το μεσημέρι.

Τα Χανιά ντύθηκαν για μια ακόμη φορά στα μαύρα θρηνώντας ένα νέο άνθρωπο.

Από το πρωί της Τρίτης μέχρι και σήμερα φίλοι του άτυχου νέου προσέρχονταν στην οδό Ελευθερίας, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, προκειμένου να αφήσουν λίγα λουλούδια, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως συνέβη το μοιραίο.

Ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένεια και τους φίλους του άτυχου νέου, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να «σφηνώσει» κάτω από σταθμευμένο όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η τοπική κοινωνία πριν προλάβει να συνέλθει από τον άδικο χαμό της 21χρονης Χανιώτισσας Έμμας Καρυωτάκη, θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ακόμη ανθρώπου μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, με την μακάβρια λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει ανησυχητικά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook