Θα στηρίξει ο πρωθυπουργός τον Καλλιάνο μετά την δημόσια παρέμβαση του υπέρ κατηγορουμένου για βιασμό ανήλικης;

θα-στηρίξει-ο-πρωθυπουργός-τον-καλλιά-1081605

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η υπόθεση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου για το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από τις αναρτήσεις του και τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την υπόθεση Σεμέδο.

Η υπόθεση θεωρείται ακόμα πιο σοβαρή και από αυτή της παρέμβασης του υπουργού Άκη Σκέρτσου, κατά της εισαγγελέως της δίκης των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη. Δεν παύει όμως να προκύπτει μία περίεργη αλληλουχία κυβερνητικών παρεμβάσεων σε υποθέσεις εγκλημάτων κατά νεαρών κοριτσιών.

Μπορεί βέβαια ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος να διέγραψε την ανάρτηση του και να επανήλθε ισχυριζόμενος ότι δεν εννοούσε την υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, όμως στην αρχική ανάρτηση του κατονόμαζε σαφώς τον Σεμέδο.

Στην ανάρτηση του μάλιστα ο βουλευτής Καλλιάνος, έβγαλε «δικαστική απόφαση» αθωώνοντας πλήρως τον ποδοσφαιριστή και καταδικάζοντας το θύμα. Δηλαδή έχουμε μία ευθεία παρέμβαση στην δικαιοσύνη, πάλι σε μία υπόθεση που αφορά βιασμό.

Υπάρχει όμως άλλη μία παράμετρος που κυριολεκτικά έχει εξοργίσει τους έλληνες πολίτες. Εκτός από τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των φερομένων θυμάτων, ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος κάνει αναφορά σε video, το οποίο απεικονίζει τις δύο κοπέλες, τον ποδοσφαιριστή και τον νιγηριανό manager σε ερωτικές περιπτύξεις.

Όχι μόνο παραδέχεται ότι το έχει δει, αλλά προκύπτει σαφώς ότι το έχει και στην κατοχή του, αφού διευκρινίζει ότι δεν το αναρτά, επειδή «ντρέπεται». Στην υπόθεση Σεμέδο όμως, Οι δύο κοπέλες είναι 16 και 17 ετών. Το συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν στο οποίο αναφέρεται ο βουλευτής, ενδέχεται να συνιστά πορνογραφία ανηλίκων.

Η επίμαχη ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Μιλάμε λοιπόν για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση που ενδέχεται να προκαλέσει και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης, τουλάχιστον ως προς το σκέλος του video, με απρόβλεπτες πολιτικές συνέπειες.

Στην επεξηγηματική ανάρτηση του μάλιστα ο βουλευτής, ισχυρίζεται ψευδώς ότι στην ανάρτηση την οποία διέγραψε, δεν αναφερόταν στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Σεμέδο. Γεγονός φυσικά που δεν ισχύει, αφού στην αρχική ανάρτηση κατονομάζει τον ποδοσφαιριστή και περιγράφει τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Η διορθωτική ανάρτηση Καλλιάνου με τον ψευδή ισχυρισμό

Ο βουλευτής πάντως έσπευσε σε νέα ανάρτηση πριν από λίγο να διατρανώσει την πίστη του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναμένεται να δούμε εάν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκδήλωση την εμπιστοσύνη του στον βουλευτή Γιάννη Καλλιανού, διατηρώντας τον στην θέση του. Την Δευτέρα που θα επιστρέψει, θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook