«Θα σας κάψω ζωντανούς»: Η παραληρηματική ανάρτηση του άνδρα με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

θα-σας-κάψω-ζωντανούς-η-παραληρηματ-1456239

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο 37χρονος που συνελήφθη με μια καραμπίνα και σε κατάσταση αμόκ κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, είχε προειδοποιήσει για την ενέργειά του.

Ο 37χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης (31.05.2022) πήγε στο Σύνταγμα εκτός από καραμπίνα είχε μαζί του κεριά και μια σημαία, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ένα παραληρηματικό κείμενο με αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τον «βασιλιά Μίνωα», τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου (!), ο 37χρονος απειλούσε τους πάντες με θάνατο.

Στο κείμενο που ανέβασε στο instagram ανέφερε: «Πραξικόπημα στην βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτόνησε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλιά έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση.

«Είμαι ο άγγελος του Θεού» – Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 37χρονο με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χωρά. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook