Θα μάθουμε γιατί παρακολουθούνταν ο Ανδρουλάκης και ο Κουκάκης;

θα-μάθουμε-γιατί-παρακολουθούνταν-ο-α-1502816

Σωστά πράττει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δεν πάει να τον ενημερώσει ο …Γεραπετρίτης – Πρέπει ο πρωθυπουργός να τοποθετηθεί στη Βουλή!

Συγγνώμη, παρακολουθούνταν επί τρίμηνο το τηλέφωνο του αρχηγού του τρίτου κόμματος της Βουλής, ενώ έγινε και απόπειρα παράνομης παρακολούθησής του!

Συγγνώμη, παρακολουθούνταν το τηλέφωνο δημοσιογράφου από την ΕΥΠ και όταν σταμάτησε παρακολουθούνταν και παρανόμως! Και, μάλιστα, η παράνομη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και Κουκάκη έγινε από τον ίδιο σύνδεσμο, προφανώς δηλαδή από το ίδιο πρόσωπο και από το ίδιο κέντρο!

Νοείται σήμερα να μην γνωρίζουμε για ποιον λόγο παρακολουθούνταν ο Νίκος Ανδρουλάκης; Να μην έχει ανοίξει η Βουλή, έστω και αν τα μέλη της και τα μέλη της κυβέρνησης διέκοπταν τις διακοπές τους;

Είναι δυνατόν να καλείται ο Νίκος Ανδρουλάκης να τον ενημερώσει κατ΄ ιδίαν ο υπουργός Επικρατείας για το για ποιον λόγο τον παρακολουθούσαν; Ούτε καν ο πρωθυπουργός;

Πολύ σωστά πράττει ο Νίκος Ανδρουλάκης και δεν πάει στον Γεραπετρίτη (σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε την προσωπικότητα του υπουργού Επικρατείας, τον οποίο σεβόμαστε και τιμάμε) να ενημερωθεί.

Για ένα τέτοιο μείζον θέμα δημοκρατίας πρέπει ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τη Βουλή! Πολύ περισσότερο που στο χθεσινό του «διάγγελμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε στο ολίσθημα να χαρακτηρίσει την παρακολούθηση …νόμιμη!

ieidiseis.gr

2 thoughts on “Θα μάθουμε γιατί παρακολουθούνταν ο Ανδρουλάκης και ο Κουκάκης;

  1. Γιατί έχουν στερέψει από ιδέες και θέλουν τα φώτα του Ανδρουλάκη
    αιντε , ο μεγαλύτερος μαλάκας ξέρει ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται εξού και η φράση ¨αυτά δεν λέγονται από τα τηλεφωνα»
    μόνο ο Μέγιστοι δεν το ξεύρουν και προκαλούν πολιτικό θέμα τάχαμου μπας και κόψουν καμιά ψήφο από τον Μητσοτάκη, γιατί αλλιώς !!!!!!!!!!!!!!!

    1. Είναι και αυτή μια «δημοκρατική» θέση. Να παρουσιάζεις την παρανομία ως γενικευμένο φαινόμενο και κανονικότητα, μην έχοντας άλλο επιχείρημα. Ξέρω και μια άλλη παροιμία. «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook