Θα μας… τρελάνουν τα Χανιά! Νέα εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα!

θα-μας-τρελάνουν-τα-χανιά-νέα-εκτός-έ-965592

Μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη κατάφεραν να σημειώσουν τα Χανιά, συνεχίζοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί που έχουν μακριά από το γήπεδο τους! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να επικρατήσει με γκολ στο 90’ από το κοντινό πλασέ του Ανδρέου με 1-0 της Παναχαϊκής, δραπετεύοντας έτσι με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα.

Συνεπώς τα Χανιά συνεχίζουν το εξής παράδοξο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, να έχουν 11 κερδισμένους βαθμούς, όλους εκτός έδρας, τη στιγμή που ως γηπεδούχοι έχουν χάσει και τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει! Παρ’ όλα αυτά, μένει να φανεί εάν αυτό μπορεί ν’ αλλάξει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής που είναι απέναντι στο Λεβαδειακό την άλλη Δευτέρα στα Περβόλια.

Τα Χανιά είχαν μια καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, ελέγχοντας το ρυθμό, ενώ έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες πριν το γκολ για να σκοράρουν. Τελικά επιβραβεύτηκαν με την φάση του 90ου λεπτού χάρη στο κοντινό πλασέ του Ανδρέου.

Τα Χανιά πλησιάζουν έτσι την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που ήταν και το ζητούμενο…

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας). Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας)-Μανασής (Τρικάλων). 4ος διαιτητής: Αθανασίου (Αρτας)

Κίτρινες κάρτες: Λεοζίνιο (38′), Μουμίν (40′), Λινάρδος (64′), Τριανταφυλλάκος (72′), Μουστακόπουλος (84′), Κάσσος (86′), Καρτσαμπάς (90+2′), Κουτζαβασίλης (90+5′), Δημητριάδης (90+6′)

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (90+3′ Ρουγκάλας), Σταμόπουλος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Λινάρδος (83′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος (67′ Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Τριανταφυλλάκος, Βρεττός (90+1′ Παπαχρήστος), Λεοζίνιο (59′ Καρτσαμπάς),  Αρναρέλλης (76′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς.

One thought on “Θα μας… τρελάνουν τα Χανιά! Νέα εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα!

  1. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν τον εαυτό τους ρεζίλι.
    Για αυτό θα παίζουν με τριάντα άτομα. Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και δεν ασχολείται ούτε για πλακα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook