Θα κρυώσει το… μυδοπίλαφο; Μετά τον Επιτάφιο… οι γαϊδουρίστας της Μ. Παρασκευής έκαναν επέλαση στα ουζερί της Νέας Χώρας | Photos

θα-κρυώσει-το-μυδοπίλαφο-μετά-τον-επι-1672147

Γαϊδουρίστας σε τριπλή διάταξη και σε θέση «μάχης» για την καθιερωμένη ουζο-κατάνυξη της Μ. Παρασκευής, εντόπισε αναγνώστης του zarpanews.gr στη Νέα Χώρα.

Το κυκλοφοριακό χάος στην πόλη των Χανίων είναι κάτι που μας βασανίζει καθημερινά αλλά σε καμία περίπτωση, όποιο κι αν είναι το επείγον δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές.Διότι και προκλητικές είναι για τους πολίτες και παράνομες και δημιουργούν θέμα ασφαλείας σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει Πυροσβεστική ή ασθενοφόρο.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Θα κρυώσει το… μυδοπίλαφο; Μετά τον Επιτάφιο… οι γαϊδουρίστας της Μ. Παρασκευής έκαναν επέλαση στα ουζερί της Νέας Χώρας | Photos

    1. Το πρόβλημα της στάθμευσης στα Χανιά είναι διαχρονικό και καμία δημοτική αρχή μέχρι τη σήμερον ημέρα δεν έχει δώσει λύση σε αυτό. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι η πόλη εν έτει 2023 είναι ακόμα βασισμένη σε σχέδιο πόλεως του ’46. Εκ των πραγμάτων ποτέ δεν εκσυγχρονίστηκε, οι υποδομές είναι τριτοκοσμικές τι περιμένεις δηλαδή? Να δώσει ο Δήμαρχος κάποια μαγική λύση και να φτιαχτούν παρκινγκ? Αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Όσα παρκινγκ και να φτιαχτούν ο μέσος Χανιώτης οδηγός είναι τόσο κάφρος και ζώο που για να μην περπατήσει 5 μέτρα παραπάνω θα καβαλήσει πεζοδρόμιο και ράμπες αναπήρων.
      Για αυτή την τριτοκοσμική πραγματικότητα φέρει απόλυτη ευθύνη η Τροχαία Χανίων η οποία αν έκανε την δουλειά της σωστά τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

      1. Δε θα τον δούμε φίλε μου…
        Όλοι στα Χανιά, εκτός από σένα τον βρίζουν.
        Από εκεί και πέρα, τροχαία Χανίων δεν υπάρχει
        Τροχονόμος για την σωστή κυκλοφορία στην πόλη ανύπαρκτοι και οι μηχανές είναι παρκαρισμένες στο πάρκο Ειρήνης και φιλίας και πίνουν καφέ
        Μόνο στην περίοδο της καραντίνας μας κυνηγούσαν οι αστυνομικοί για να μας ελέγξουν αν έχουμε στείλει σμσ…
        Η τα ξεχάσαμε κιόλας?

  1. Αντί να τα βάζουν οι σχολιάζοντες με τον Δήμαρχο που δεν τους διαθέτει..θέσεις parking…δεν σχολιάζουν την οικονομική ευχέρεια των Χανιωτών και επισκεπτών να πληρώσουν τουλάχιστον 30Ε/άτομο στα ουζομεζεδοπωλεία-ψαροταβέρνες της εν λόγω περιοχής!!! Κατά τα άλλα που να περισσέψουν λεφτά να πληρώσουν κανένα δάνειοοοο…..Εμείς οι υπόλοιποι που δεν χρωστάμε θα πρέπει να τους τα πληρώσουμε και αυτά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook