Τέρμα στις… καβάτζες από τον Δήμο Χανίων – Παρεμβάσεις στους δημόσιους χώρους τις τελευταίες ημέρες

τέρμα-στις-καβάτζες-από-τον-δήμο-χανί-1097598

Για τις παρεμβάσεις στους δημόσιους χώρους από πλευράς του Δήμου Χανίων τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν τον τελευταίο καιρό και, κάθε μία με τον τρόπο της, βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο αγώνας μας για τον σεβασμό και την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου είναι καθημερινός και σε πολλαπλά μέτωπα.

Με την αφαίρεση αυθαίρετων πρόχειρων κατασκευών στις παραλίες, γιατί οι παραλίες ανήκουν σε όλους και η πρόσβαση σε αυτές είναι αδιαπραγμάτευτη.

Με την εγκατάσταση απαγορευτικής μπάρας εισόδου στην οδό Κοραή, γιατί η ασφάλεια και η προστασία των μαθητών των σχολείων που στεγάζονται εκεί είναι προτεραιότητα.

Με την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και στάθμευσης όλων των οχημάτων στην περιοχή της Σπλάντζιας, γιατί η ιστορικότητα και η ομορφιά της περιοχής πρέπει να διαφυλαχθεί.

Με την απομάκρυνση του 2ου Νηπιαγωγείου από τα Δυτικά Τείχη της πόλης μας, γιατί είχε κριθεί ακατάλληλο για την στέγαση των παιδιών αλλά και γιατί τέτοιες αυθαίρετες κατασκευές υπονομεύουν την ομορφιά και την ιστορικότητα των Ενετικών Τειχών.

Δεν σταματάμε στιγμή τον αγώνα μας και παρά τις δυσκολίες των καιρών, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων στον δημόσιο χώρο, με όποιες παρεμβάσεις χρειαστούν. » 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook