Τέλος τα δωρεάν φάρμακα για 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους – Ποιοι θα πληρώνουν από το 2021

τέλος-τα-δωρεάν-φάρμακα-για-600-000-χαμηλοσυ-1156331

Η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων που είχε προβλεφθεί για πάνω από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους όταν τους κόπηκε το ΕΚΑΣ, σταματά στις 31 Δεκεμβρίου 2020 με αποτέλεσμα από το νέο έτος να πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους για τα φάρμακά τους.

Αυτό προβλέπει το άρθρο 2 του ν. 4655/2020 και παρά τις πιέσεις από οργανώσεις συνταξιούχων δεν έχει ληφθεί απόφαση για την παράταση της ευεργετικής πρόβλεψης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για συνταξιούχους με μεικτή σύνταξη μέχρι 500 ευρώ, που υπολογίζονται σε 606.280 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.

Πηγή: tvxs.gr

One thought on “Τέλος τα δωρεάν φάρμακα για 600.000 χαμηλοσυνταξιούχους – Ποιοι θα πληρώνουν από το 2021

  1. Βέβαια θα τα κόψουν όλα αφού δεν αντιδράτε, εσεις οι συνταξιούχοι πού τον ψηφίσατε ξέρατε τι είναι μητσοτακης και πόσο ανθελληνική συμμορία είναι από την κατοχή ! Και για να καταλάβετε μήπως τυχόν και ξυπνήσετε αναρωτηθήκατε γιατί οι Ρομά και οι λαθραίοι είναι συνέχεια στο δρόμο και δεν τους μιλάει κανείς, δεν τους βάζουν πρόστιμα για μάσκες και κυκλοφορία, μαζευωντε όπου θέλουν και όσοι θέλουν και βέβαια ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ !! Αν δεν καταλάβετε ακόμα δεν έχετε ελπίδα να σωθείτε ! Γεννηθήκατε για να ψηφίζετε λαμόγια και να ζείτε μια μίζερη ζωή που σας επιβάλουν τα λαμόγια που ψηφίζετε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook