Τέλος στο σερί των ηττών! Νίκη με 4-0 ο Πλατανιάς την Κέρκυρα

τέλος-στο-σερί-των-ηττών-νίκη-με-4-0-ο-πλατ-964909

Νικητής μετά από τρεις αγωνιστικές αναδείχτηκε ο Πλατανιάς, καταφέρνοντας να κερδίσει με 4-0 την Κέρκυρα την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση άπαξ και κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ, από εκείνο το σημείο και μετά… πήρε μπροστά, πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ απέναντι στην Κέρκυρα που έδειξε να είναι φανερά επηρεασμένη από τα πολλά προβλήματά της.

Δύο γκολ σημείωσε ο Μιγκέλ, σκοράροντας το 1-0 στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με κεφαλιά, ένα γκολ που όπως αποδείχτηκε, λειτούργησε ευεργετικά για τον Πλατανιά εν όψει της επανάληψης. Το δεύτερο γκολ για τον Βραζιλιάνο που σήμανε το 3-0, σημειώθηκε στο 60’ με κοντινό πλασέ. Σκόρερ ακόμη στέφθηκε ο Λουκίνας στο 49’ με σουτ, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε στο 90’ από ένα εξαιρετικό σουτ του Κωστίκου.

Ο Πλατανιάς αφήνει έτσι πίσω το άσχημο σερί των τριών αγωνιστικών που συνδυάστηκαν από ισάριθμες ήττες και ελπίζει ότι θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών). Βοηθοί: Δασκαλάκης-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλούδης (10’), Λεϊρία (40’), Αμαραντίδης (41’), Ποζατζιπδης (63’), Παναγιωτίδης (66’),

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (83’ Νίλι), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι (70’ Σμυρλάκης), Πουρζιτίδης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος (84’ Κωστίκος), Μιγκέλ, Λουκίνας

Κέρκυρα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Μαρκελιάν (64’ Ντο Νασιμέντο), Βασιλούδης (82’ Ντε Νικολό), Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λεπενιώτης, Αμαραντίδης, Τσιμπούκας, Βουκελάτος (55’ Νικολούδης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook