Τελικός Run Greece 2019: Πρωταθλήτρια η ομάδα της Κρήτης σε Άνδρες-Γυναίκες

τελικός-run-greece-2019-πρωταθλήτρια-η-ομάδα-της-κ-951048

Την πρωτιά σε Άνδρες και Γυναίκες πανηγύρισαν την Κυριακή οι αθλητές και αθλήτριες της Κρήτης αντίστοιχα, που συμμετείχαν στον τελικός αγώνας του RUN GREECE 2019.

Στον αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, η 20μελής ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης αναδείχθηκε νικήτρια, μεταξύ των ομάδων άλλων 6 Περιφερειών από όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να κερδίσουν και τις δυο πρώτες θέσεις  στις ομαδικές βαθμολογίες, με τους Θοδωρή Τσολάκη και Κατερίνα Δόβρου να τερματίζουν στην 3η θέση των κατηγοριών τους.

Την ομάδα της Κρήτης συγκροτούσαν στον τελικό οι εξής αθλητές – αθλήτριες:

Κατηγορία 18-34: Τσολάκης Θεόδωρος, Μαστοράκης Γιώργος, Βαρδάκης Εμμανουήλ,  Κοκοκιός Βαγγέλης, Δόβρου Κατερίνα, Λεμοντζόγλου Αδαμαντία, Μπελαδάκη Νίκη, Καραταράκη Κατερίνα.

Κατηγορία 35-39: Χατζάκης – Καζάνης Χρήστος, Ζαραφωνίτη Μαρία

Κατηγορία 40-44: Κωστάκης Αντώνης, Διακάκη Ζωή

Κατηγορία 45-49:  Παπαδάκης Σταμάτης, Τρούλη Μαριάννα

Κατηγορία 50-54: Κορνάρος Γεώργιος, Βογιατζή Δήμητρα

Κατηγορία 55-59: Γρυφάκης Εμμανουήλ, Τελιοπούλου Ράνια

Κατηγορία 60 +  : Φιλιππάκης Εμμανουήλ, Τζαγκαράκη Ειρήνη

Η επιτυχία αυτής της ομάδας της Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα του κρητικού αθλητισμού, μετά το δεύτερο συνεχόμενο θρίαμβο της 27χρονης Ελευθερίας Πετρουλάκη από την Σητεία, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με 2 ώρες, 45 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα.

Μετά το διπλό θρίαμβο των κρητικών ομάδων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης συγχαίρει τους 20 αθλητές και αθλήτριες της ομάδας της Περιφέρειας Κρήτης για τη μοναδική τους επιτυχία να κερδίσουν και τις δυο πρώτες θέσεις (Ανδρών και Γυναικων) στις ομαδικές βαθμολογίες του τελικού Run Greece μεταξύ των 7 περιφερειών .

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου που διοργανώνουν μαζι με το ΣΕΓΑΣ τον αγώνα Run Greece Ηράκλειο και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές μας να συμμετέχουν και να διακρίνονται σε μεγάλους αγώνες.

Συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσολάκη (3ο στην κατάταξη των Ανδρών) την Κατερίνα Δόβρου (3η στην κατάταξη των Γυναικών) και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που τερμάτισαν. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Ελευθερία Πετρουλάκη από τη Σητεια για την Πρώτη θέση στην κατάταξη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών !!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook