Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν Χανιά | Δεν επέτρεπαν την επιβίβαση τους στο πλοίο που είναι «δεμένο» στον Πειραιά

ταλαιπωρία-για-τους-επιβάτες-που-ταξι-831252

Πρόβλημα αντιμετώπισαν οι επιβάτες που θα ήθελαν να ταξιδέψουν απόψε από τον Πειραιά στα Χανιά, καθώς εξαιτίας του απαγορευτικού το πλοίο της ΑΝΕΚ- BLUE STAR  δεν έκανε το δρομολόγιο, ενώ στους επιβάτες δεν επιτρέπονταν μέχρι αργά, και η επιβίβαση στο πλοίο μέχρι την άρση του απόπλου.

Οι διαμαρτυρίες προς την εταιρεία δεν ήταν λίγες καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έκαναν δύσκολη την παραμονή τους στο λιμάνι ου Πειραιά.

Τελικά η επιβίβαση των επιβατών πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Ταλαιπωρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν Χανιά | Δεν επέτρεπαν την επιβίβαση τους στο πλοίο που είναι «δεμένο» στον Πειραιά

  1. Αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια μόλις η ανεκ δεν είναι πλέον ανεκ. Είμαι στο λιμάνι με ξαφνικό απαγορευτικό ενώ έχω αφήσει το ξενοδοχείο με την οικογένεια δεν με αφήνουν να μπω μέσα πάω για καταγγελία στο λιμενικό και η απάντηση τους δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα είναι στο χέρι της εταιρείας και να κάθομαι εγώ με 2 μικρά παιδιά να γυρίζω στον Πειραιά να βρω ξενοδοχείο χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς εάν έχω την οικονομική άνεση εάν μπορώ να γυρίζω με τέτοιο καιρό κλπ κλπ κλπ. Εκανα έγγραφη καταγγελία προς την εταιρεία εαν μου απάντησε ο τοιχος απάντησαν και αυτοί. Το μόνο που είπαν είναι ότι αναφέρεται στα εισιτήρια ότι εάν το δρομολόγιο ακυρωθεί για λόγους όπως το απαγορευτικό μπορούμε να αλλάξουμε τα εισιτήρια για αλλη ημέρα. Δηλαδή κινδυνεύουμε να χάσουμε και τα χρήματά μας.
    Υπουργέ της εμπορικής ναυτιλίας ακούς???

  2. Πάλι καλά που ταξίδεψαν τελικά οι «διαμαρτυρόμενοι» ταξειδιάρηδες,που τελευταία στιγμή έτρεξαν να φύγουν λόγω εξαναγκαστικής καραντίνας (στέρηση προσωπικής ελευθερίας…) ένεκα «πανδημίας»….Μήπως θα’πρεπε να διαμαρτύρονται έτσι για άλλους και σοβαρότερους…λόγους???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook