Τα βραβεία συνεχίζονται! O καλύτερος και πιο ποιοτικός καφές στον κόσμο έρχεται από την Χανιώτικη εταιρία Apollonia Farm

τα-βραβεία-συνεχίζονται-o-καλύτερος-κα-1488546

Συνεχίζονται τα παγκόσμια βραβεία της Χανιώτικης εταιρίας Apollonia Farm (Δείτε ΕΔΩ) με ένα PLATINUM BΡΑΒΕΙΟ ΚΑΦΕ.

Ο Apollonia High Quality Coffee Λατινικής Αμερικής Κολομβίας, κατέκτησε το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία του καφέ, το ένα και μοναδικό PLATINUM!

Η Χανιώτικη εταιρία κατακτά αυτό το πολύ μεγάλο έπαθλο και συνεχίζει δυναμικά να γίνεται ακόμα καλύτερη στην ποιότητα του καφέ.

Ο “χρυσός” καφές από την Κολομβία Apollonia High Quality Coffee έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου και πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας της Γαλλίας

Ο καφές λατινικής Αμερικής και γενικότερα ο Κολομβιανός καφές είναι 100% περιεκτικότητας Arabica, φέρνοντας την Κολομβία στην κορυφή παραγωγής καφέ στην Λατινική Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο

Αποτελείται από τρεις διαφορετικές ποικιλίες (Bourbon – Caturra – Red acaia)

Έτσι, ο καφές της Apollonia Farm – προέλευσης λατινικής Αμερικής, (ψήσιμο, συσκευασία Ιταλίας & Ελλάδας), είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και έχει κερδίσει επάξια πολύ καλή φήμη στις διεθνής αγορές.

Σταδιακή αλλά δυναμική είσοδο κάνει η νέα αλυσίδα Apollonia Coffee Shops με δύο καταστήματα και πολλά Shops in Shop.

Η βάση της είναι ο διεθνώς βραβευμένος καφές που η ίδια εισάγει σε δυο ποικιλίες, 100% & 80% Arabica που απέσπασε Χρυσά βραβεία σε σειρά διαγωνισμών.

Παίρνοντας υπόψιν τις περιβαλλοντικές συνθήκες στην Λατινική Αμερική και την σωστή διαχείριση απ΄ τους Κολομβιανούς παραγωγούς, καθιστούν αυτό το προϊόν μοναδικό στη γεύση, την ποιότητα και στο άρωμα του.

Ένας καφές καθαρής γεωργίας χωρίς φυτοφάρμακα και χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

Ο καφές της Apollonia Farm προέρχεται από πάνω από 450.000 οικογένειες καλλιεργητών καφέ που έχουν οργανωθεί από την Εθνική Ομοσπονδία Καλλιεργητών Καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας για την εξαγωγή, τα οποία εφαρμόζονται με ευλάβεια.

Είναι γνωστό ότι ο καφές της Κολομβίας έχει Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, Σήμα Πιστοποίησης ή και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη σε πάρα πολλές χώρες, απόδειξη της ποιότητας και της αξίας του.

Ο καφές της Apollonia Farm, επάξια έχει κερδίσει το μεγάλο βραβείο του πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο, από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας Superior Taste στο Βέλγιο

Επίσης, έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο στον κόσμο για το 2018, το 2019, το 2020, σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας

Επίσης, στη Γαλλία έχει κερδίσει το ασημένιο βραβείο ως ο καλύτερος καφές του κόσμου στο διεθνή διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2020 στην Ελλάδα. 

Online shop: www.apolloniamarket.com

Ζητούνται αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για κάθε νομό της Ελλάδας

Πώληση: χονδρική & λιανική

APOLLΟNIA FARM

Κεντρικά γραφεία:

Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 177 – Χανιά

Τηλ. κέντρο: 28214 05353

Κιν: 6972775173

www.apolloniafarm.com

Τεχνική υποστήριξη :

[email protected]

Πωλήσεις Χονδρικής: [email protected]

Γενικές Πωλήσεις:  [email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook