Τα παιδιά μας χάνονται στα τροχαία, όμως οι Χανιώτες συνεχίζουν απτόητοι τις… «εξυπνάδες» | Video

τα-παιδιά-μας-χάνονται-στα-τροχαία-όμω-908410

Το θέμα δεν είναι αν δεν περνούσε κάποιος εκείνη την στιγμή από τον δρόμο, ούτε το γεγονός οτι ήταν πρωί και δεν είχε κίνηση.

Το θέμα είναι οτι βλέπουμε καθημερινά συμπολίτες μας να χάνονται στην άσφαλτο, οικογένειες να βυθίζονται στο πένθος, αλλά και τους γύρω μας να συνεχίζουν να γράφουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στα… παλιά τους τα παπούτσια.

Υπάρχει λόγος που έχει μπει φανάρι στο σημείο που η οδός Τσόντου Βάρδα ενώνεται με την Ηρώων Πολυτεχνείου. Μερικοί όμως το παίζουν «έξυπνοι».

Στο βίντεο του zarpanews.gr, ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιο μηχανάκι που δεν είδε ο οδηγός που περνάει με κόκκινο. Την επόμενη φορά όμως;

 zarpanews.gr

4 thoughts on “Τα παιδιά μας χάνονται στα τροχαία, όμως οι Χανιώτες συνεχίζουν απτόητοι τις… «εξυπνάδες» | Video

  1. Αφου εχετε το βιντεο απευθειας στη τροχαια , ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ!
    Στο εξωτερικο τωρα θα ηταν αυτος χωρις διπλωμα και πινακιδες + προστιμο+ δικαστηριο!!!

  2. Και αν στη συγκεκριμένη διασταύρωση υπάρχει ορατότητα τι γινεται στα φανάρια στο πανεληνιο; Ένα φανάρι που παραβιάζεται συνεχώς και απο επαγγελματίες οδηγούς…..

  3. Να γινουν πιο αυστηρές οι ποινές (αποτρεπτικού χαρακτήρα) για τις πιο επικίδινες παραβάσεις (αφαίρεση πινακίδων, ακινητοποίηση του οχηματος για μεγάλο χρονικό διάστημα). Επίσης σε κάποιες χώρες, έχουν κάμερες στα φαναρια που καταγραφουν αυτόματα όσους περνάνε με κόκκινο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook