Τα γυρίζει ο 40χρονος για τον θάνατο της Κορίνας – Κάποιο λάκκο έχει η φάβα λέει η οικογένεια

τα-γυρίζει-ο-40χρονος-για-τον-θάνατο-της-1208400

Άλλη διάσταση δίνει τώρα με συμπληρωματική του κατάθεση ο 40χρονος Κρητικός για τον θάνατο και την πτώση στο γκρεμό της 27χρονης Κορίνας, επιτείνοντας έτσι το θρίλερ, για τις αδιευκρίνιστες συνθήκες, που εκείνη έχασε τη ζωή της όταν το αμάξι τους έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο και με την ίδια να μένει αβοήθητη για τουλάχιστον 5 ώρες, ενώ ο ίδιος κατάφερε να σωθεί και να ανέβει στο δρόμο!

Η νέα κατάθεση για την 2η ταχύτητα

Ο 40χρονος, με συμπληρωματική του κατάθεση στο αρμόδιο τμήμα Τροχαίας, έρχεται να επιβεβαιώσει το αρχικό ρεπορτάζ του zarpanews.gr πως πράγματι το όχημα είχε στο κιβώτιο ταχυτήτων την 2η ταχύτητα (Δείτε ΕΔΩ) , που αποδείχτηκε και η μοιραία όταν έθεσε σε λειτουργεία την μηχανή για να ανάψει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν. Ο 40χρονος φέρεται να αναφέρει πως: «Όντως, έτσι είναι γιατί έκανα το λάθος όταν γύρισα το κλειδί της μηχανής να πατήσω ταυτόχρονα και το αμπραγιάζ του συμπλέκτη, κάτι που συνηθίζουν πολύ παλιοί οδηγοί, με αποτέλεσμα να … εκτιναχθεί το ΙΧ προς το γκρεμό πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε… Κρυώναμε, το ίδιο και η Κορίνα που τη ρώτησα και έτσι αποφάσισα να ανοίξω το καλοριφέρ για να ζεσταθούμε». αφού βρισκόταν ήδη σε κατηφόρα όπως και το είχα σταθμεύσει.

Φ. Σκαμπαρδώνης: «Δεν στάθμευσε σε κατηφόρα …»

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Φίλιππος Σκαμπαρδώνης ανέφερε μετά βεβαιότητας πως «το σημείο όπου είχε παρκάρει ο 40χρονος το αυτοκίνητό του δεν είχε κατωφέρεια, επομένως δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η «εκτίναξη» και μάλιστα με 2η και όχι 1η ταχύτητα …». Κάτι που σημαίνει πως σε μια τέτοια περίπτωση με την απελευθέρωση και μόνο του συμπλέκτη η μηχανή θα έσβηνε αυτομάτως. Ο 40χρονος πάντως δεν ήταν σίγουρος για το τι συνέβη και με το χειρόφρενο ενώ το απέδωσε ή στο ότι δεν είχε «κουμπώσει» καλά ή ότι κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε όπως πως μας ενοχλούσε για να καθόμαστε πιο αναπαυτικά.

Για όλα φταίει το «μετατραυματικό σοκ»

Αξιωματικός, πάντως που ρωτήθηκε από το newsit.gr, απέδωσε αυτήν την «διαφορετική» απ’ την αρχική εκδοχή του, στο γεγονός ότι ίσως να βρισκόταν σε σύγχυση απ’ το «μετατραυματικό σοκ» καθώς και ο ίδιος έφερε τραύματα ενώ «τρόμαξε» -όπως τους είπε- να απεγκλωβιστεί απ’ την καμπίνα για να μπορέσει να ανέβει έστω και ξυπόλυτος στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Πάντως ο 40χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν βρισκόταν σε πλήρη διαύγεια καθώς είχε χρήση οινοπνευματωδών μέσα στο όχημα. Κάτι βέβαια που πρέπει να αποδειχθεί απ’ τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Οικογένεια Κορίνας: «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα»

Αξίζει να σημειωθεί πως απ’ την πρώτη στιγμή η οικογένεια της Κερκυραίας, υποστηρίζει ότι πίσω απ’ την μοιραία κατάληξη της κόρης τους, πρέπει να βρίσκονται άλλοι πιο σοβαροί λόγοι ακόμη ίσως και «εγκληματική ενέργεια». Η άτυχη Κορίνα, σπούδαζε αρχιτεκτονική στην Κρήτη και έκανε την διπλωματική της.

Ο 40χρονος πάντως είχε καταθέσει πως εκείνη την τραγική νύχτα «σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη 1 η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος …».

newsit.gr

One thought on “Τα γυρίζει ο 40χρονος για τον θάνατο της Κορίνας – Κάποιο λάκκο έχει η φάβα λέει η οικογένεια

  1. εκει που χρειαζονται οι μπαρες, δεν υπαρχουν… τι να πω…
    σιγουρα διαυγεια δεν υπηρχε λογω ουσιων… αλλα αμα παρκαρεις σε δρομο με κλιση με τη μουρη κατω βαζεις πρωτη, αμα η μουρη του αμαξιου ειναι προς τα πανω βαζεις οπισθεν. Πρεπει να εισαι τελειως λιωμα για να μπλεξεις με τετοιον τροπο τις ταχυτητες και να αντιδρασεις τοοοσο αργα οταν αρχισει το αμαξι χωρις ταχυτητα να τσουλαει, γιατι για να εκτιναχτει με 2α φιλε μου δεν παιζει… οταν δεν παιρνει η μπαταρια, βαζουμε 2α σε κατηφορακι και κανουμε τον σταυρο μας να τσουλησει, οχι να «εκτιναχτει». Θα μας τα πουν κι οι ειδικοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook