Η λεπτομέρεια στο διαλυμένο αυτοκίνητο που θα ρίξει φως στον θάνατο της Κορίνας | Photos

Μπορεί η ιστορία της ζωής της Κορίνας Λαβράνου να έφτασε στο τέλος της στη Γαύδο, η ιστορία του θανάτου της όμως αναμένεται να έχει μακρά συνέχεια. Νέες πληροφορίες για τα ερωτήματα που θέτει η οικογένεια της άτυχης Κερκυραίας φοιτήτριας έρχονται σήμερα στο φως από το zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου, έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δεύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα, πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να βρίσκεται με δευτέρα “κουμπωμένη” στο σασμάν, χωρίς χειρόφρενο.

Ταυτόχρονα, η πλευρά της οικογένειας θέτει το ερώτημα, γιατί, ενώ οι αρχές είχαν ενημερωθεί για το ατύχημα από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και πέταξε τελικά χωρίς τους διασώστες.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας που μίλησε στο zarpanews.gr, δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνει σαφές, τίνος ευθύνη ήταν να δοθεί αυτή η εντολή και ποιος ήταν εκείνος που τελικά την έδωσε, μερικές ώρες αργότερα, με μοιραία αποτελέσματα για τη ζωή της Κορίνας.

«Έχω εντολή να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες και το θέμα θα φτάσει ακόμα και μέχρι τον Άρειο Πάγο, αν χρειαστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας , ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρτική εξέταση μαρτύρων, για να ληφθούν καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τα όποια στοιχεία προκύψουν, θα αξιολογηθούν από την πλευρά της οικογένειας, η οποία θέλει να έχει απόλυτα καθαρή εικόνα για το πώς έχασε τη ζωή της η αγαπημένη τους κόρη.

Οι οικείοι της Κορίνας, μετά το τελευταίο αντίο που της είπαν στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καναλίων στην Κέρκυρα είναι συντετριμμένοι. Η μητέρα της ειδικά βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Ο πόνος, αβάσταχτος και η αίσθηση της απώλειας έχει βυθίσει την οικογένεια σε απύθμενη θλίψη.

Το δεύτερο τροχαίο στη ζωή της Κορίνας, έμελλε να είναι και το μοιραίο. Το 2019 είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα, σε ατύχημα που είχε συμβεί στα Χανιά και είχε αναγκαστεί να κάνει πολλαπλές επεμβάσεις.

Μάλιστα, το zarpanews.gr είχε ρεπορτάζ για το συμβάν εκείνο, τον Νοέμβριο του 2019. (Δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για μπαφους ελεγθηκε ο 40χρονος, αν ητανε αερόπλανο εκανε και τ’αμαζι αερόπλανο! Τωρα οχι μετα απο 30 μερες που θα΄χει καθαρισει!

 2. κάποια ερωτήματα κάποιου αστοιχείωτου :
  Στο χείλος του γκρεμού που έφυγε το όχημα δεν υπάρχει χωματόδρομος τουλάχιστον για κάποια μέτρα. Ουδείς, όσο μαστουρωμένος και να ναι δεν πάει στις πέτρες με δευτέρα προς τον γκρεμό και πέφτει. Η Κορίνα ήξερε πως υπάρχει γκρεμός,
  δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Δεν πάει κανένας στο σημείο στις Άσπες τυχαία, πρέπει να το ξέρεις.
  Ακόμα και αν πέφτεις φαίνεται αδιανόητο να βάλεις ταχύτητα αντί πχ να τραβήξεις χειρόφρενο ή να εγκαταλείψεις το όχημα.
  Από τις φωτό φαίνεται αδύνατον να βγείς από το όχημα που έχει γίνει χίλια κομμάτια με γρατζουνιές και σε θέση να ανέβεις τον
  σχεδόν κάθετο γκρεμό σε μισή ώρα. ο κ.Πέτρος τα κατάφερε όπως λέει αλλά πήρε αμέσως το 166? Αν ο κ. Πέτρος ήταν στην πτώση υπάρχει αίμα από τα τραύματά του στο όχημα (τιμόνι)? Το αυτοκίνητο είναι του οδηγού?
  Μέχρι τις 10 και κάτι όπως λέγεται η Κορίνα ήταν ζωντανή και με πλήρη επαφή με το περιβάλλον. Από ποιον λέγεται?
  Από τον κύριο Μανώλη που φαίνεται να είναι ο μόνος που κατέβηκε κάτω μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο. Άλλος την είδε ζωντανή?
  Ο κ. Πέτρος δεν πιάνεται. Ποιός ειδοποίησε τον κ. Μανώλη? Είναι ο ίδιος κ. Μανώλης που ο κ. Πέτρος λέει πως η Κορίνα έκανε κάποια μεροκάματα? Τι σχέση είχαν μεταξύ τους? Συνομίλησαν οι δύο κύριοι για λίγο ή πολύ στο τηλ. ή στον τόπο του δυστυχήματος?
  Πως γίνεται ο ιατροδικαστής να λέει πως ο θάνατος επήλθε τις πρώτες πρωινές και ο μάρτυρας να της πιάνει κουβέντα μέχρι τις 10?
  Τι λόγος υπάρχει να πει κάποιος ψέματα? Ποιους είδε τελευταίους η Κορίνα? Που? Τι έκαναν? Υπάρχει κάποιο ποινικό ιστορικό των εμπλεκόμενων? Δεν υπάρχουν φίλοι, γνωστοί της Κορίνας στο νησί να δώσουν κάποιο φως?
  Μήπως οι κύριοι Πέτροι αυτού του νησιού των 100 κατοίκων που μετρά κανά δυο ξεβρασμένα πτώματα και μια εξαφάνιση τον χρόνο πρέπει να μπουν στα ασυνόδευτα του πλοίου και να σταλούν στα ‘7 καλά του θεού’?
  Ένα ελικόπτερο της προκοπής και δυο διασώστες είναι δυσβάσταχτο κόστος για το κράτος?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ