Τα χρώματα που επιλέγουν οι fashionista τώρα αλλά και τι θα φορεθεί το φθινόπωρο

Το χρώμα μπορεί να φωτίζει μια selfie, αλλά μπορεί επίσης να απογειώσει την διάθεση σας και να δώσει στην εμφάνιση σας έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Ακόμα κι αν προτιμάτε τα ουδέτερα, μπορείτε να εντάξετε λίγο χρώμα στη ντουλάπα σας. Φέτος, υπήρξε μια πληθώρα αποχρώσεων που κατοχύρωσαν την θέση τους ανάμεσα στις τάσεις, όμως μία έκανε την έκπληξη. Μαντέψατε σωστά; To πράσινο.

Aπό slime green και neon σε πράσινο της ελιάς ήταν το πιο δυνατό χρώμα της χρονιάς. Ωστόσο αν δεν αγαπάτε ιδιαίτερα το πράσινο υπάρχουν μια σειρά από χρωματικές τάσεις που τα κορίτσια της μόδας φορούν ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι και τραβούν τα βλέμματα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 πιο εντυπωσιακά χρώματα που το πιθανότερο είναι πως θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και μετά το πέρασμα του καλοκαιριού.

Τα αστέρια του στιλ στο Instagram δείχνουν ήδη πώς να τα φορέσετε. Είναι δροσερά, κομψά και πολύ καλοκαιρινά.

Είτε πρόκειται για ένα μονοχρωματικό head-to-toe λουκ, είτε απλά για μία ποπ πινελιά σε ένα μίνιμαλ neutral σύνολο, υπάρχει πάντα μια θέση για το χρώμα -ειδικά όταν ο καιρός είναι ζεστός. Πάρτε έμπνευση και σχεδιάστε την επόμενη εντυπωσιακή εμφάνισή σας.

1. Το ροζ

2. Mellow Yellow

3. Πράσινο

4.Λεβάντα

5.Tangerine

bovary.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ