Τα Χανιωτάκια που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

τα-χανιωτάκια-που-θα-λάβουν-μέρος-στο-π-941193

Στο παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ την άλλη εβδομάδα θα λάβουν μέρος και οι σύλλογοι των Χανίων ΚΕΡΙΤΗΣ και ΚΟΥΡΗΤΕΣ με αρκετούς αθλητές μέλη της εθνικής ομάδας

Οι αθλητές των Συλλόγων που θα λάβουν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες είναι:

ΚΕΡΙΤΗΣ:

Μαρνελακη Μενέλαο -18 ετων -60 κιλ

Μπονατακη Μαριτωνια -16 ετών -63 κιλ

Μπουζάκη Γιάννη -16 ετών -66 κιλ

ΚΟΥΡΗΤΕΣ :

Καζαλακη Ανδρονίκη -16 ετών -52 κιλ

Σταματάκη Αρτεμης -16 ετών -56 κιλ

Χειλαδακη Αργυρω -18 ετών -57 κιλ

Παπαδάκη Μυρτω -18 ετών +70 κιλ

Σαμιώτης Εμμανουηλ -18 ετών -66 κιλ

Ζουμαδάκης Χρήστος -21 ετών -77κιλ

Πανοπουλου αθανασία -21 ετών -57κιλ

Δρακουλακη Εμμανουέλα-21 ετών -70κιλ

Αναστασάκη Εμμανουέλα -21 ετών +70κιλ

Το παραπάνω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στα 2 Αοράκια στο Ηράκλειο, και είναι διοργάνωση από κοινού της παγκόσμιας και πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ενώ το «εκτελεστικό» όργανο είναι η ελληνική ομοσπονδια ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, η οποία έχει δείξει πρότυπες διοργανώσεις ολυμπιακων προδιαγραφών από το 2009, και έχει κερδίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη των διεθνών ομοσπονδιών!!!

Συνδιοργανωτές αυτού του μεγάλου event είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 700 αθλητές τόσο στα -16, παγκόσμιο όσο και στα -18&-21 όπου γίνεται το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Εκ των συλλόγων θα θέλαμε να ευχηθούμε στους Χανιώτες αθλητές να έχουν καλούς αγώνες και γιατί όχι; θέση στο βάθρο!!! Όλοι οι αθλητές έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία πέρασαν ένα δύσκολο καλοκαίρι και τώρα έρχονται να εκπροσωπήσουν τα Χανιά και τους συλλόγους τους!

Αλλά οι επιτυχίες των χανιώτικων συλλόγων δεν σταματούν εδώ… οι επικεφαλείς προπονητές των 2 προαναφερθέντων συλλόγων Δ. Μαρινακης και Δ. Μπιτσαξης, σύμφωνα με την τελευταία Γεν. Συνέλευση της ελληνικής ομοσπονδίας ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, είναι οι δυο από τους τρεις εθνικούς προπονητές της Ελλάδας, στα αγωνίσματα ne waza και fighting αντίστοιχα, ενώ ο Δ. Μπιτσαξης είναι και ο αρχηγός όλης της ελληνικής αποστολής!

Οι εθνικοί προπονητές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους παρουσίες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στη Ρουμανία τον προηγούμενο Μάιο και μάλιστα με πανευρωπαϊκό μετάλλιο στο ne waza.

Ενώ το Σεπτέμβριο στη Ρουμανία πάλι στο βαλκανικό open και World Cup, ήρθε πληθώρα μεταλλίων και επιτυχιών κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 2η και 3η θέση της διοργάνωσης αντίστοιχα.

Καλή επιτυχία  σε όλους τους αθλητές και προπονητές καθώς και στην ΕΦΕΟΖΖ στην πολύ δύσκολη διοργάνωση!

Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο στις 25-26-27 Οκτωβρίου, να καμαρώσει από κοντά τους Έλληνες αθλητές!!!

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook