Tα 5 στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές

tα-5-στυλ-παπουτσιών-που-πρέπει-να-έχετε-890597

Η ετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχουν όμως ορισμένοι βασικοί κανόνες που όλες γνωρίζουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε. Τα βαμβακερά φορέματα, τα καφτάνια, τα τζιν σορτς και δυο με τρεις δυνατές επιλογές μαγιό είναι τα απολύτως απαραίτητα. Γυαλιά ηλίου και αντηλιακό; Οπωσδήποτε. Αλλά όταν πρόκειται για τα παπούτσια, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Εκείνη την στιγμή ένα ζευγάρι στιλέτο ίσως μοιάζουν μια καλή προσθήκη στη βαλίτσα σας. Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο, όταν παραμένουν άθικτα στο κάτω μέρος της; Όχι και τόσο.

Όποιο είδος διακοπών και αν επιλέξετε, αυτά είναι τα 5 ζευγάρια παπούτσια που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε που πήρατε μαζί σας.

  1. Eνα ζευγάρι εύκολα slides

Ενα ζευγάρι slides είναι εύκολο, χαλαρό και κομψό. Επιλέξτε το σε μια ουδέτερη απόχρωση και φορέστε το στην παραλία και οπουδήποτε αλλού.

2. Eνα ζευγάρι πέδιλα που ταιριάζουν με όλα

Είναι πολύ χρήσιμο να έχετε ένα ζευγάρι πέδιλα που ταιριάζουν με τα πάντα στην γκαρνταρόμπα σας. Φέτος ένα τέτοιο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι toe-ring sandals που έχουν επανέλθει δυναμικά για τη σεζόν.

3. Ενα ζευγάρι sneakers

Τα sneakers είναι άνετα, ευέλικτα, συνδυάζονται πλέον με όλα και θα φανούν πολύτιμα στην περίπτωση που χρειαστεί να περπατήσετε λίγο παραπάνω.

4. Ενα ζευγάρι εσπαντρίγιες

Το must-have στυλ στα καλοκαιρινά παπούτσια. Θα τις φορέσετε με τα σορτς αλλά και τα μίνι ή midi φορέματα και φούστες σας.

5. Ενα ζευγάρι πέδιλα με χοντρό τακούνι

Είναι ωραίο να έχετε μαζί σας στις διακοπές ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνι, φροντίστε μόνο να είναι ελαφριά και άνετα.

marieclaire.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook