Σύσκεψη για την οικονομία των Χανίων: «Ελλιπή τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης» | Photos + Videos

σύσκεψη-για-την-οικονομία-των-χανίων-1066955

Τον προβληματισμό και την απαισιοδοξία των φορέων, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων της Κρήτης και των Χανίων για τη φετινή «πετσοκομένη» τουριστική σεζόν ανέδειξε η σημερινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Η σύσκεψη, που διοργανώθηκε από την ΟΕΒΕΝΧ, είχε θέμα «Η Πανδημία, η μετατροπή της σε οικονομική και παραγωγική κρίση και οι παρενέργειες της στην οικονομία των Χανίων» και έγινε με αφορμή τα προβλήματα που επέφερε στον παραγωγικό και οικονομικό ιστό της χώρας η πανδημία.

Καλεσμένοι εκπρόσωποι από παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού, με την συζήτηση να κινείται γύρω από την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, αφού χιλιάδες μικρές, κυρίως, επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, με χιλιάδες συμπολίτες μας να βρίσκονται προ του φάσματος της ανεργίας.

 Το σχόλιο της ομοσπονδίας στην ανακοίνωσή της:

«Ή Πανδημία της COVID-19 επέφερε πολλά προβλήματα στον παραγωγικό και οικονομικό ιστό της χώρας, και η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων βρίσκονται σε δεινή θέση.

Τα μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει και έχει υλοποιήσει έως τώρα η κυβέρνηση δυστυχώς αποδεικνύονται ελλιπή να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.»

zarpanews.gr

One thought on “Σύσκεψη για την οικονομία των Χανίων: «Ελλιπή τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης» | Photos + Videos

  1. Δυστυχώς αυτό το «Σχέδιο» εξαφάνισης των μικρών επιχειρήσεων προετοιμάζετο απο χρόνια προς χάριν της ισχυρής και μόνης…»παρουσίας» των γνωστών Πολυκαταστημάτων κυρίως Εβραϊκών Συμφερόντων! Απλά κάθε σχέδιο χρειάζεται και τον «ανάλογο» που θα το ..υλοποιήσει…Και ποιός θα ήταν καταλληλότερος από τον Γερμανόφιλο Μητσοτάκη τον Β’????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook