ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ΝΔ κρύβεται πίσω από τα υποβολιμαία σχόλια του ΣΚΑΪ – Πώς αποκαλύφθηκε

συριζα-πσ-η-νδ-κρύβεται-πίσω-από-τα-υπο-1653650

«Υποβολιμαία και συκοφαντικά» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα χθεσινά σχόλια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Χθες αναρωτηθήκαμε αν ήταν υποβολιμιαία τα συκοφαντικά και προσβλητικά σχόλια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Σήμερα, λύθηκε η απορία μας. Η Ν.Δ με ανακοίνωσή της, αποκάλυψε ότι κρύβεται τελικά, πίσω από την αήθη επίθεση του δημοσιογράφου κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ακολούθως επιτίθεται «στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» υποστηρίζοντας ότι «δυστυχώς δεν έχει αλλάξει καθόλου. 30 χρόνια τώρα, επιμένει στην ίδια μέθοδο τοξικότητας, ακόμη και στο ίδιο ακριβώς περιεχόμενο συκοφαντικών επιθέσεων για τον πολιτικό της αντίπαλο. Σε αυτόν το κατήφορο δίχως τέλος, δε θα τους ακολουθήσουμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει με σκωπτικό τρόπο επαναλαμβάνοντας την πρόσκληση-πρόκληση για ντιμπέιτ μεταξύ των δύο αρχηγών: «Προτείνουμε μάλιστα, μετά την άρνηση του κ. Μητσοτάκη στην πρόσκληση του Mega για δημόσιο διάλογο-debate, να γίνει ο διάλογος μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΣΚΑΪ, αν εκεί αισθάνεται πιο ασφαλής. Και μάλιστα, με συντονιστή, όποιον δημοσιογράφο ο ίδιος επιθυμεί».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook