Συνέλαβαν στον Πύργο τον ληστή που βασάνισε τη μάνα και βίασε την κόρη – Πως περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν | Video

συνέλαβαν-στον-πύργο-τον-ληστή-που-βασ-865050

Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας και του βιασμού μιας 53χρονης που το απόγευμα της Κυριακής βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της, στη Νέα Μανωλάδα (δείτε ΕΔΩ).

Πρόκειται για έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε από τις αρχές στον Πύργο και σήμερα Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν στις αρχές ήταν σωστές, οι αστυνομικοί με φωτογραφία του δράστη τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό την Καλαμάτα στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Μάλιστα ο δράστης είχε πάνω του το ποσό που είχε αποσπάσει από τη ληστεία στη Ν. Μανωλάδα, δηλαδή 140 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας από την πρώτη στιγμή «σκάναραν» με λεπτομέρεια τα δεδομένα και έφτασαν πολύ γρήγορα στο δράστη. Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας είχε επιδείξει παραβιωτική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα με κλοπές και άλλα αδικήματα.

Όμως την ώρα που έγινε η ληστεία με το βιασμό η ταυτότητά του δεν μπορούσε να μείνει κρυφή. Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν πολύ γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης και πλέον ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Όταν πληροφορήθηκαν πως προσπαθούσε να διαφύγει στην Καλαμάτα για να κρυφτεί, έδωσαν άμεσα σήμα στους συναδέλφους τους στον Πύργο, όπου τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, αναγνωρίστηκε από τις παθούσες, ομολόγησε τις πράξεις του και ζήτησε συγνώμη για τα όσα έκανε.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι

Σε μια περιοχή όπου έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας, το τελευταίο γεγονός, φαίνεται πως ειναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι έχουν εξαγριωθεί και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις με αφορμή τη ληστεία μετά βιασμού.

Πως έζησαν την φρίκη μάνα και κόρη

Τα όσα βίωσαν μέσα στο σπίτι τους, από τον βασανιστή τους, περιέγραψαν μητέρα και κόρη από τη Ν. Μανωλάδα.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ από τα όσα υπέστησαν στα χέρια του 35χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι τους, τις χτύπησε, κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και σε δεύτερο χρόνο βίασε και την 53χρονη κόρη…

Πηγή: ilialive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook