Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας οι Δικαστικοί Υπάλληλοι στα Χανιά – Έλλειψη προσωπικού και απλήρωτες υπερωρίες

συνεχίζουν-τις-στάσεις-εργασίας-οι-δι-623342

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Νομού Χανίων συνεχίζουν με δίωρες διακοπές από την εργασία τους και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δικαστηρίων την Δευτέρα 24/02/2020 και ώρα 09:30.

Oi δίωρες διακοπές σαν μορφή διαμαρτυρίας είναι πανελλήνια και υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν και ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τόσο των πολιτών όσο και των Δικηγόρων Χανίων και Ρεθύμνης.

Σαν κλάδος εργαζομένων πραγματικά έχουμε φτάσει λόγω συνθηκών που βιώνουμε καθημερινά στο απροχώρητο. Τα προβλήματα είναι γνωστά και χρονίζοντα. Σημαντικότερο όλων όμως είναι η απίστευτη έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Ζητάμε άμεσα διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και όλων των κλάδων, αξίζει δε να σημειωθεί ότι προσλήψεις σε ικανό αριθμό έχουν να γίνουν από τον τελευταίο «μεγάλο» διαγωνισμό του κλάδου μας το 2001.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

1) Επιτάχυνση διαδικασιών πρόσληψης και ολοκλήρωσης διορισμών των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που βρίσκονται εν εξελίξει από το 2017

2) Επαναφορά και επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών

3) Προώθηση ηχογράφησης και αποηχογράφησης σε όλα τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια

4) Πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook