Συνεχίζονται οι επαφές Αρχοντάκη – Τα είπε με το ΤΕΕ και τον Φιλοζωικό Σύλλογο | Photos

συνεχίζονται-οι-επαφές-αρχοντάκη-τα-845272

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους Φορείς της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Δευτέρα 15/04/2019, το Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ) – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Ο κ. Αρχοντάκης  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο κ. Σοφιανό Σπύρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής και του ΤΕΕ. Αναφέρθηκε στον θεσμικό ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ως τεχνικού συμβούλου, και στη σημασία που έχουν οι προτάσεις  του στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης.

Επακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών του Συνδυασμού και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ. Κλείνοντας, ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε το ΤΕΕ, αρωγό στην προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει».Ακόμη, σε μια ουσιαστική προσπάθεια συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων που υφίστανται στα Χανιά με τη διαχείριση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων, υποδέχτηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» κ. Έφη Τσεκμέτζογλου, και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Στέλλα Κοτσιφάκη, όπως και τους Stefan Haak και Iris Pabst, Προέδρους του νεοσυσταθέντος Φιλοζωικού Σωματείου Χανίων «Το Νησί».

Παρουσία υποψηφίων του Συνδυασμού, της κ. Νάνσυς Αγγελάκη, της κ. Λήδας Σηφοδασκαλάκη, του κ. Γιώργου Κοντορουχά, του κ. Κώστα Βερναδάκη, ενημερώθηκαν για τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι σύλλογοι και οι εθελοντές και συζήτησαν τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας των εθελοντών στην προσπάθεια διαχείρισης της έξαρσης του φαινομένου των αδέσποτων στην πόλη μας.Ο συνδυασμός «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», παρουσίασε αναλυτικά και συγκεκριμένα τις προγραμματικές προτάσεις πρακτικών λύσεων στα θέματα διαχείρισης των αδέσποτων και δεσμεύτηκε σε αυτές, ώστε να δρομολογηθεί οριστικά το μεγάλο θέμα της μέριμνας και της προστασίας των ζώων στο Δήμο μας.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εποικοδομητική συζήτηση και για την ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook