Συνεχίζονται για τέταρτη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας των Δικαστικών Υπαλλήλων Χανίων

συνεχίζονται-για-τέταρτη-εβδομάδα-οι-1001277

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας που έχουν ξεκινήσει οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Χανίων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Χανίων συνεχίζουν με δίωρες διακοπές από την εργασία τους και ζητούν επιτέλους να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ο.Δ.Υ.Ε. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα, σε αναμονή επίλυσης των πολλών προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο τους.

Οι δίωρες διακοπές σαν μορφή διαμαρτυρίας είναι πανελλήνια και υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος και για τα Χανιά εξαγγέλλεται από 3 έως 6 Μαρτίου 2020 και από ώρες 09:00 έως 11:00.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν και ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τόσο των πολιτών όσο και των Δικηγόρων Χανίων και Ρεθύμνης.

Σαν κλάδος εργαζομένων πραγματικά έχουμε φτάσει λόγω συνθηκών που βιώνουμε καθημερινά στο απροχώρητο. Τα προβλήματα είναι γνωστά και χρονίζοντα. Σημαντικότερο όλων όμως είναι η απίστευτη έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Ζητάμε άμεσα διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και όλων των κλάδων, αξίζει δε να σημειωθεί ότι προσλήψεις σε ικανό αριθμό έχουν να γίνουν από τον τελευταίο «μεγάλο» διαγωνισμό του κλάδου μας το 2001.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

1) Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα

2) Επιτάχυνση διαδικασιών πρόσληψης και ολοκλήρωσης διορισμών των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που βρίσκονται εν εξελίξει από το 2017

3) Επαναφορά και επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών

4) Προώθηση ηχογράφησης και αποηχογράφησης σε όλα τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια

5) Πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook