Συνάντηση Συλλόγων Γονέων των αθλημάτων πισίνας με το Νίκο Καλογερή για τα έργα στο Κολυμβητήριο Χανίων

Μια επιτροπή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των αθλημάτων πισίνας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, για να μεταφέρουν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις και τις συνέπειες που αποπνέουν στους περισσότερους από 900 αθλητές του ομίλου. Ο κ. Νίκος Καλογερής και η περιφέρεια έχουν δείξει το πραγματικό τους ενδιαφέρον για την αθλητική δραστηριότητα στον νομό, αφού όποτε έχει ζητηθεί, συνεισφέρουν με κάθε δυνατό τρόπο. Επί της ευκαιρίας τον ευχαριστήσαμε και προσωπικά για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για αγορά πλακών χρονομέτρησης που χρησιμοποιούνται για την διεξαγωγή επίσημων αγώνων.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης αναγνώρισε την ανάγκη για άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο κολυμβητήριο Χανίων καθώς το πλήθος των αθλητών είναι μεγάλο με ότι αυτό σημαίνει σε αθλητικό επίπεδο αλλά και στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας. Εξέφρασε την πρόθεση του να συμβάλει από την δική του πλευρά ώστε να δρομολογηθούν ταχύτερα οι διαδικασίες ξεκαθαρίζοντας ότι πάντα η περιφέρεια θα είναι δίπλα σε οποιαδήποτε αθλητική προσπάθεια και πολύ περισσότερο σε αυτές που κρατάνε την νεολαία σε υγειές περιβάλλον, τα αθλήματα της πισίνας έχουν πετύχει με τις διακρίσεις τους να τιμούν τον τόπο και είναι υποχρέωση όλων να τα υποστηρίζουν.

Εμείς με την σειρά μας εκφράσαμε την ικανοποίηση μας και τις ευχαριστίες μας για την εώς σήμερα συμβολή του αλλά και όσον αφορά την διάθεση παρέμβασης για την επίλυση ενός τόσου σημαντικού προβλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση επαναλειτουργία της 25άρας και της 12μισάρας πισίνας προκειμένου με ασφάλεια τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να διεκδικούν τους στόχους τους. Απαραίτητο για αυτό είναι η άμεση αφαίρεση του σκέπαστρου των μικρών κολυμβητικών δεξαμενών και η άμεση τοποθέτηση νέου.

Τα Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων
Κολύμβησης
Υδατοσφαίρισης
Τεχνικής Κολύμβησης
Καλλιτεχνικής κολύμβησης»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ