Συνελήφθη ο φαρσέρ που αναστάτωσε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία

συνελήφθη-ο-φαρσέρ-που-αναστάτωσε-το-α-1615641

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν τις πρωινές ώρες σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος για την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων – e-mail στο αεροδρόμιο της Αθήνας και σε μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην αποστολή email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στις εν λόγω υποδομές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τα απειλητικά μηνύματα ανέφεραν, «πιστεύω στο Ισλάμ, είμαι έτοιμος να δώσω το αίμα μου για το ισλάμ. Σήμερα θα σκάσει μια βόμβα στο αεροδρόμιο. Θα είναι τόσο μεγάλη η έκρηξη που θα το εξαφανίσει».

Αντίστοιχο ήταν και το περιεχόμενο στα email που εστάλησαν ξεχωριστά στα έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Τα email είχαν κοινό αποστολέα και ήταν γραμμένα στα Αγγλικά.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, μεταξύ των νοσοκομείων που έλαβαν email ήταν και τα Παμακάριστος, Τζάνειο, Γεννηματάς, Παίδων, Ευαγγελισμός.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook