Συλλήψεις για παράνομη οπλοφορία και κοκαΐνη στην Κρήτη

συλλήψεις-για-παράνομη-οπλοφορία-και-1227212

Συνελήφθη χθες (12.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθες (12.09.2021) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Συνελήφθη, χθες (12.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του και 26 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook