Συγκλονίζει το μήνυμα στον τόπο όπου ο 22χρονος Χανιώτης άφησε την τελευταία του πνοή | Photos

συγκλονίζει-το-μήνυμα-στον-τόπο-όπου-ο-2-1383380

Σοκ στην πόλη της Λάρισας, των Χανίων και αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το τραγικό συμβάν που σημαδεύτηκε από την άδικη απώλεια ενός 22χρονου.

Τα απομεινάρια της κολώνας και ένα πανί που είναι ακόμη μουσκεμένο από το αίμα του αδικοχαμένου φοιτητή, θυμίζουν την τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (δείτε εδώ).

Στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 22χρονος Χανιώτης, έχουν σπεύσει για να αφήσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του, ενώ συγκλονίζει μήνυμα στο οποίο αναφέρει: «Καλό ταξίδι παλικάρι μου. Συγνώμη για τον κόσμο μας!».

Φωτογραφίες από larissanet.gr

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής όταν η διασκέδαση σε παρακείμενο μπαρ για μια παρέα νεαρών κατέληξε σε θρήνο.

Ο 22χρονος φοιτητής με καταγωγή από τα Χανιά, διερχόμενος από το σημείο – και υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας – καταπλακώθηκε από κολώνα που συγκρατούσε την μεταλλική πόρτα εγκαταλελειμμένης οικίας επί της οδού Ασκληπιού, στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση κατοίκου της περιοχής σχετικά με το εγκαταλελειμμένο κτήριο (δείτε εδώ).

zarpanews.gr

One thought on “Συγκλονίζει το μήνυμα στον τόπο όπου ο 22χρονος Χανιώτης άφησε την τελευταία του πνοή | Photos

  1. Παραξενος τροπος ,παντως ,μνα πεσει ΕΤΣΙ μια κολονα απο την πορτα!!!!
    Χρονια στην οικοδομη μηπως καποιος ,λεω γω τωρα,και αδικα για το παλικαρι,εβαλε το χερακι ντου;;;Τετοιο πέσιμο ή με σεισμο δικαιολογειται ή καποιος να προσπαθησε να ανεβει στην κολονα ή στην πορτα και να υποχωρησε απο τα χρονια ολη η κατασκευη…

    Αδικα πηγε ο ανθρωπος ,μα το ξαναλεω,ΑΥΤΕΣ οι κολονες του 1940 ΔΕΝ πεφτουν στα καλα καθουμενα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook