Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την περιγραφή για το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό του δαχτύλου της | Video

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, έπειτα από το ατύχημα που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου στο δεξί της χέρι

«Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες.

Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες.

Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά -που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου- και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή», αναφέρει η Έρρικα Πρεζεράκου σε μια συγκλονιστική περιγραφή για το ατύχημά της.

Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, με το Happy Day να προβάλλει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ