Συγκλονιστικό βίντεο! Νοσοκόμα παρηγορεί ασθενή καθώς τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο | Το χάδι της στο φορείο συγκίνησε την Ιταλία

συγκλονιστικό-βίντεο-νοσοκόμα-παρηγ-1025586

Ενα βίντεο από την Ιταλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο βλέπουμε το εσωτερικό ενός ασθενοφόρου, την ώρα που μεταφέρει πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο βλέπουμε μια νοσοκόμα των πρώτων βοηθειών, η οποία παρηγορεί έναν ασθενή που πιθανότατα να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο ασθενής, οποίος ονομάζεται Μάριο, φαίνεται να είναι πολύ ανήσυχος, ακόμα και φοβισμένος -πράγμα απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται μέσα σε φορείο απομόνωσης, το οποίο δεν αφήνει τον ιό να εξαπλωθεί.

«Ηρέμησε Μάριο» του λέει η νοσοκόμα σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τον ασθενή, ο οποίος μάλλον έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό. «Ανάψαμε τη σειρήνα για να φτάσουμε πιο γρήγορα» του εξηγεί, ίσως γιατί ο ίδιος ανησύχησε για την κατάσταση της υγείας του. Υστερα, η ίδια ακουμπά το καπάκι του φορείου, σαν ένα παρηγορητικό «χάδι» όπως το περιγράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook