Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Νταϊάνα – «Εκείνη απάτησε πρώτη τον Κάρολο»

συγκλονιστικές-αποκαλύψεις-για-την-ν-1325490

Εδώ και 30 χρόνια συνεχίζεται η συζήτηση σχετικά με τον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ποιος ήταν αυτός που έσπασε τους γαμήλιους όρκους πρώτος; Ποιος απάτησε ποιον;

Ήταν οι απιστίες του συζύγου της που οδήγησαν τη μοναχική και πληγωμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα να αναζητήσει παρηγοριά στα χέρια ενός άλλου άνδρα; Ή μήπως ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος που βρήκε αποδείξεις για την απιστία της συζύγου του και αυτό τον ενθάρρυνε να επανασυνδεθεί ερωτικά με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς;

Η Νταϊάνα είχε μιλήσει ξεκάθαρα στην εκρηκτική συνέντευξή της στο “Panorama” όταν είχε αναφερθεί στην ερωτική της αντίζηλο: “Ήμασταν τρεις σ’ αυτόν τον γάμο, οπότε είχε συνωστισμό”.

Επίσης, είχε πει ότι η βουλιμία της και ο αυτοτραυματισμός της ήταν συνέπειες της απιστίας του πρίγκιπα Κάρολου. Και πρόσφατα, οι τηλεθεατές της σειράς του Netflix “The Crown” παρακολούθησαν την εκδοχή της ιστορίας του άπιστου Κάρολου.

Ωστόσο, χθες, ήρθε μία αποκάλυψη που ρίχνει νέο φως στην υπόθεση και προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό αφήγημα.

Ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λοχίας Άλαν Πίτερς, έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος επέστρεψε στο κρεβάτι της Καμίλα μόνο αφού ανακάλυψε ότι η Νταϊάνα είχε σχέση με συνάδελφό του, αξιωματικό προστασίας, τον Μπάρι Μάνακι.

Σύμφωνα με τον Πίτερς, ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Κάρολο για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του. Οι ισχυρισμοί για τη σχέση της πριγκίπισσας με τον Μάνακι, πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του το 1987, δεν είναι καινούργιοι αλλά είναι η διάσταση που δίνει ο Πίτερς που προσφέρει μία ενδιαφέρουσα τροπή.

Ξαφνικά φαίνεται ότι δεν είναι η σωστή στιγμή να αναδυθεί το θέμα, καθώς έντονη είναι η ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας και υπάρχει ακόμη ένταση στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια.

Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι η παρέμβαση του λοχία Πίτερς μπορεί να ενθαρρύνθηκε διακριτικά καθώς ο Κάρολος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον θρόνο. Θεωρούν κάποιοι ότι θα ήταν ωφέλιμο για τον Κάρολο να παρουσιαστεί ως ο αδικημένος στη διάλυση του γάμου του.

“Φαίνεται περίεργο ότι ο Άλαν Πίτερς που δεν έχει μιλήσει σχεδόν ποτέ για την υπηρεσία του στη βασιλική οικογένεια, επέλεξε να το κάνει τώρα και μάλιστα γι’ αυτό το θέμα. Σε κάνει να αναρωτιέσαι για το κίνητρο” είπε πηγή προσκείμενη στην πλευρά της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Κάποιοι άλλοι σχολιάζουν ότι οι δηλώσεις του Πίτερς δείχνουν φθόνο. Ο πρώην αστυνομικός μετά βίας έχει μιλήσει δημοσίως για την Νταϊάνα από τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι τους, το 1989, αλλά κρίνοντας από τη συνέντευξη που έχει δώσει στο αμερικανικό CNN, δείχνει ότι έχει να βγάλει πολλά από μέσα του.

“Η δημοφιλής αντίληψη είναι ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν άπιστος σε όλη τη διάρκεια του γάμου του, και αυτό σίγουρα, αναμφίβολα δεν ισχύει” είπε ο συνταξιούχος αξιωματικός. “Το πρώτο άτομο σ’ αυτόν τον γάμο που απάτησε ήταν η πριγκίπισσα. Ο Κάρολος επέστρεψε στην Πάρκερ Μπόουλς αφού έμαθε για τη σχέση της με τον Μάνακι”.

Ο Πίτερς πέρασε επτά χρόνια στο πλευρό της Νταϊάνα ώσπου ξαφνικά μετατέθηκε. Όπως σημείωσε, ξαφνικά παρατήρησε ότι η πριγκίπισσα συμπεριφερόταν περίεργα όποτε ο Μάνακι ήταν κοντά της. Όπως ο Πίτερς έτσι και ο συνάδελφός του ήταν σωματοφύλακες της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι.

 

“Στην αρχή μού αρνήθηκε τα πάντα αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε. Είχε ένα είδος σχέσης με τον Μάνακι” είπε ο πρώην σωματοφύλακάς της. Μετά τον προσέγγισε ο Κάρολος που ήταν προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της συζύγου του και τον ρώτησε “τι στο καλό συμβαίνει” και ο αξιωματικός τού απάντησε: “Πρέπει να της μιλήσετε”.

Τότε ο Κάρολος απάντησε: “Τα προσπαθήσαμε όλα αυτά και το μόνο πράγμα που μοιάζει να την αναστατώνει είναι ότι ο Μπάρι Μάνακι θα πρέπει να ξαναγυρίσει στην αστυνομική υπηρεσία του. Αν αναστατώνεται τόσο, ο Μπάρι μπορεί να μείνει”.

Παραδόξως, ο Πίτερς είπε πως αν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε να φύγει , πιθανώς επειδή ένιωθε ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τη θέση του.  “Πιστεύω ότι σ’ εκείνη τn φάση έπεσε το νόμισμα. Σοκαρίστηκε και ήταν φανερά ταραγμένος”.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Μάνακι στο τροχαίο, το πριγκιπικό ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν για το Φεστιβάλ Καννών του 1987. Εκείνη άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα και να ξεσκίζει τα ρούχα της ενώ με τα νύχια της έξυνε τα μπράτσα και τα πόδια της τόσο πολύ, που μόλις έφθασαν μία μοδίστρα έπρεπε να της προσαρμόσει το ρούχο ώστε να καλύψει τις πληγές στο σώμα.

Μετά απ’ όλα ήρθαν και οι θεωρίες συνωμοσίας, ότι ο θάνατός του δε ήταν ένα απλό δυστύχημα, αλλά τον είχαν σκοτώσει για να διασφαλίσουν τη σιωπή του. Σε σειρά ηχογραφήσεων η Νταϊάνα ακούστηκε να λέει ότι ο Μάνακι “ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που είχα.

Ήμουν χαρούμενη μόνο όταν ήταν εκείνος κοντά μου και θα ήμουν ευτυχισμένη να τα παρατήσω όλα να πάω να ζήσω μαζί του. Το πιστεύεις; Κι εκείνος πίστευε ότι ήταν καλή ιδέα” . Μπορούσε ποτέ η Νταϊάνα να εγκαταλείψει τον Κάρολο και να ζήσει τον έρωτά της με τον Μάνακι; Σίγουρα είναι ένα σενάριο που μοιάζει απίθανο.

Παντρεμένος με δύο κόρες, έφθασε στο Παλάτι του Κένσινγκτον το 1985. Ήταν 37 ετών και η Νταϊάνα 24. Από την αρχή είχε μία οικειότητα με την Νταϊάνα που ενοχλούσε άλλους. “Μπορούσαμε να δούμε ότι της άρεσε. Ήταν ο Μπάρι το ένα ο Μπάρι το άλλο.

Αλλά ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι συνέβαινε κάτι άλλο μεταξύ τους επειδή ο Μπάρι ήταν πολυλογάς και θα καυχιόταν γι’ αυτό. Ποτέ δεν το έκανε” είπε πρώην συνάδελφός του.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook