Συγκινητική συμπαράσταση: Μοιράζουν τρόφιμα σε στρατιώτες και αστυνομικούς στον Έβρο | Photos + Video

συγκινητική-συμπαράσταση-μοιράζουν-804939

Συγκινητική είναι η στήριξη των πολιτών του Έβρου, που συγκεντρώνουν φαγητά για τους αστυνομικούς και στρατιώτες που, βρίσκονται επί ποδός στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου συλλέγει τρόφιμα και χυμούς από καταστήματα της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να τα μεταφέρει στην παραμεθόρια περιοχή σε στρατιώτες και αστυνομικούς. «Έχουμε κάνει ένα κάλεσμα από το πρωί σε όλα τα μέλη μας και μαζεύουμε πράγματα για να τα μοιράσουμε, σε συνεννόηση με τις αστυνομικές διευθύνσεις, σε αστυνομικούς και τον στρατό» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Γεωργιάδης.

«Έχουμε ήδη συλλέξει νερά, κρουασάν και χυμούς και με τρία βανάκια θα ξεκινήσουμε το μεσημέρι να τα μοιράζουμε, με πρώτο σταθμό τους Κήπους και μετά τις Καστανιές όπου αναμένουμε να είμαστε κατά τις 2 το μεσημέρι» διευκρινίζει.

Στο πλευρό των δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, θα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες Διδυχοτείχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμων, οι οποίοι θα μεταβούν στις 12 το μεσημέρι στις Καστανιές Εβρου.

Τους αστυνομικούς και στρατιώτες στηρίζουν και εθελόντριες του πολιτιστικού συλλόγου “Νέα Βύσσα”, Ορεστιάδας. Συγκέντρωσαν νερό, χυμούς και τρόφιμα, ενώ έφτιαξαν και μοίρασαν χαλβά και πίτες.

Πηγή: enikos.gr

2 thoughts on “Συγκινητική συμπαράσταση: Μοιράζουν τρόφιμα σε στρατιώτες και αστυνομικούς στον Έβρο | Photos + Video

  1. Έλεος με την ηλιθιότητα! Σιγά μην πλέξουν και κάλτσες!
    Πήγαν να πολεμήσουν τα γυναικόπαιδα;
    Τους Τούρκους που πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας καθημερινά και κάνουν γεωτρήσεις ελεύθεροι στο Αιγαίο, θα τους πολεμήσει κάποιος;

  2. Για αλληλεγγυη σε αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται, και δεν επελεξαν να ειναι παγιδευμένοι εκει, ούτε λόγος.
    Μιλάμε για ανθρώπου που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πατρίδα, και είναι απλά παγιδευμένοι αναμεσα σε μια Σκύλα και μια Χάρυβδη.
    Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook