Συγκίνησε τους Χανιώτες η Δώρα Τσαμπάζη – Κατάμεστος ο χώρος για την ομιλία της υποψήφιας στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ | Photos+Video

συγκίνησε-τους-χανιώτες-η-δώρα-τσαμπά-1692290

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ «Κήπος» με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή επικρατείας του κόμματος, Δώρα Τσαμπάζη.

Η ίδια, δήλωσε συγκινημένη τόσο για την προσέλευση των πολιτών όσο και για την παρουσία της στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κα Τσαμπάζη κατάφερε να αποσπάσει θερμά χειροκροτήματα, με την ίδια να αναφέρεται σε λεπτά θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Ξεκινώντας τον λόγο της, μίλησε για τον Αλέξανδρο Νικοαΐδη και τις όμορφες αναμνήσεις που είχε η ίδια από τα Χανιά:

«Έχω περάσει πολύ όμορφα καλοκαίρια εδώ. και επίσης στο πλαίσιο της περιοδείας που είχε κάνει ο σύντροφός μου Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές του τότε, το 2019 στις ευρωεκλογές. Θυμάμαι που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε για τό πόσο όμορφα περνούσε και το πόσο πολύ τον αγκαλιάσατε. Ήθελα να το ζήσω και εγώ αυτό» είπε η κα Τσαμπάζη.

«Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα με τιμά. Την αντιμετώπισα ως Δώρα. Όχι ως χήρα» συνέχισε.

Μιλώντας για την θέση της ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας σημείωσε: «Ακόμα και σε αυτή, το επικρατείας, το θεωρώ ότι είναι η απωθέωση της συλλογικότητας γιατί είμαστε εκεί να δώσουμε έναν όμορφο αγώνα (…) Θέλω να σας μεταφέρω από την Θεσσαλονίκη ένα μήνυμα νίκης».

Η ίδια, έστειλε μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου:  «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξεκάθαρη και εμφατική.  Θα είναι μεγάλη και θα την δώσουν κυρίως οι νέοι ψηφοφόροι. Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις, αυτές που χαρακτηρίζονται ως αριστερές, ως σοσιαλιστικές, να κάνουν το χρέος τους απέναντι στην κοινωνία, στην ιστορία και απέναντι στους ψηφοφόρους τους. Το δίλλημα μετά θα είναι ξεκάθαρο: Η κράτος δικαίου ή κράτος ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης, ή Κυριάκος Μητσοτάκης. Τόσο απλό. Η κάθε προοδευτική δύναμη πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της».

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook