Survivor: Βγήκαν τα «μαχαίρια» – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

survivor-βγήκαν-τα-μαχαίρια-αυτός-είναι-ο-1627812

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (12/02) στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου την περασμένη βδομάδα.

Οι Μπλε πήραν επιτέλους το κιτ ψαρέματός τους από την παραγωγή και «ρίχτηκαν» κατευθείαν στη θάλασσα προς αναζήτηση τροφής. Κατάφεραν να ψαρέψουν ένα σπάνιο σαλάχι και έτσι πήγαν χορτασμένοι στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που ακολούθησε.

Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Στον αγώνα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κατατροπώσουν τους Μπλε, κερδίζοντάς τους με το συντριπτικό σκορ 10-3.

Με μεγάλη απογοήτευση οι Μαχητές, που σημειώνουν απανωτές ήττες το τελευταίο διάστημα, κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

 Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών φάνηκε να είναι υπό διάλυση κατά τη διάρκεια του νέου συμβουλίου, με τους παίκτες να μιλούν για την τραγική τους κατάσταση και να έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, υπέδειξαν μέσω της κάλπης τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος είναι για άλλη μια φορά ο Κρις Σταμούλης.

Η υποψηφιότητά του, έφερε και την αντίδρασή του, με τον Κρις να δηλώνει πως θα έπρεπε να έχει βγει η Μελίνα Μεταξά, η οποία είναι τραυματίας.

Η ίδια του απάντησε, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και κατηγορώντας τον πως κάθεται όλη μέρα στην καλύβα και δεν προσφέρει στην ομάδα, ενώ ο Κρις δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους Κόκκινους συμφώνησαν στο ότι θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί η Μελίνα.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook