Survivor: Στα “μαχαίρια” πλέον Μυριέλλα και Κατσαούνης – Βαριές εκφράσεις και χωρισμός

survivor-στα-μαχαίρια-πλέον-μυριέλλα-και-1368299

Στα “μαχαίρια” είναι πλέον το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι του Survivor Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης.

Οι δηλώσεις τους στο επεισόδιο της Κυριακής ήταν σκληρές και οι διαφωνίες τους μεγάλες.

“Η Μυριέλλα δεν τρέφει κανένα συναίσθημα για μένα και το πιστεύω. Μου είπε να σέβομαι τον Τζον, δεν έχω κανέναν λόγο να τον σεβαστώ, μου λέει να μην τον αναφέρω και έλα να μείνουμε στα βλέμματα και βλέπουμε έξω αν θα ταιριάξουμε. Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση; Εγώ θεωρώ ότι με εκμεταλλεύεται, μπορεί να νομίζει ότι εγώ θα γίνω Survivor και αυτό το ειδύλλιο θα κρατήσει μέχρι τέλους. Εγώ της είπα ότι έχω συναισθήματα. Εδώ υπάρχει πρόβλημα με αυτό το γράμμα που μου έγραψε” είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Η Μυριέλλα λίγο μετά ήταν έξαλλη με τον Γιώργο Κατσαούνη.

“Ο Γιώργος μου είχε πει ότι έστησαν ολόκληρη πλοκή ο Σάββας με τον Σπύρο για να βγάλουν τη Σοφιάννα στον τάκο. Και ενώ διαφωνούσε ο Γιώργος μετά βγήκε και το αναιρούσε. Και λέει ότι είναι ψέματα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν στο συμβούλιο που δεν το παραδέχτηκε ο Γιώργος. Μόνος του ο Σάββας το παραδέχτηκε. Ο Γιώργος έλεγε άλλα ντα άλλα” είπε η Μυριέλλα.

Λίγο νωρίτερα μίλησε για τον Κατσαούνη λέγοντας πως δεν θέλει καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο.

“Ο Γιώργος θα πει πάλι κουλά πράγματα για να βγάλει την ουρά του απ’εξω. Εγώ απομακρύνομαι δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο με απογοήτευσε 100%, αποό μακριά και αγαπημένοι” είπε η Μυριέλλα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook