Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-την-δεύτερη-α-1383791

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε, 21 Φεβρουαρίου τον στίβο μάχης και ποια θα βγάλει στον τάκο τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση;

Η κατάσταση στους Διάσημους θα… ξεφύγει! Ένταση, καβγάδες και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στους Διάσημους μετά το πρώτο συμβούλιο, που έβγαλαν στον τάκο τον Σάκη Αρσενίου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται σε ρήξη με τον Σάκη Αρσενίου. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, την ώρα που ανταλλάσσουν και πολύ βαριές λέξεις.

Ο καυγάς δεν τελειώνει εκεί, αφού μετά αρχίζει η Μυριέλλα και ο Άρης Σοϊλέδης, με τον δεύτερο να πετά κάτι κάτω και να σηκώνεται να φεύγει.

Μαχητές και Διάσημοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία, με τους πρώτους σίγουρα να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Οι Μπλε έχουν πάρει δύο σερί αγώνες με έπαθλο φαγητό αλλά και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, θα καταφέρουν να κερδίσουν και απόψε;

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης.

Ποια ομάδα θα κερδίσει σύμφωνα με τα πρώτα spoiler;

Οι Μαχητές έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και όπως όλα δείχνουν θα κερδίσουν και απόψε τον στίβο μάχης και θα βγει ακόμα ένας Διάσημος στον τάκο και ο Άρης που έχει ατομική ασυλία θα βγάλει στον τάκο και τον τρίτο υποψήφιο παίκτη σύμφωνα πάντα με τα πρώτα spoiler!

gossip-tv.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook