Survivor – Ανατροπή: Η Ανθή Σαλαγκούδη «έδιωξε» την Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το παιχνίδι | Video

survivor-ανατροπή-η-ανθή-σαλαγκούδη-έδιωξ-1167279

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε το «Survivor 4» της Τετάρτης (20/1), καθώς παρά τα spoilers που έλεγαν ότι θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος, τελικά αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – που όπως είπε η ίδια πρόσφερε τόσα πολλά στην ομάδα – μια παίκτρια που πρότεινε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μια παίκτρια αργή, καθόλου αθλητική, που συχνά πέρασε απαρατήρητη ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής μετά την Κάτια Ταραμπάνκο με αποτέλεσμα να θέσει ως προτεινόμενη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πάγωσαν οι ομάδες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη είναι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Η Ανθή διασώθηκε από τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου και ελπίζω αυτό να εκτιμήθηκε από τον κόσμο». Ο Γιώργος Κοψιδάς έθεσε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση την Ασημίνα, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποχωρεί έχοντας πάθει σοκ από την ανακοίνωση του ονόματός της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε λυπημένη, με τα πλάνα να την απαθανατίζουν να κλαίει με την αποχώρηση της Ελέτσι. «Έχω παγώσει, δεν το περίμενα, έχω δείξει την αγωνιστικότητά μου, έχω φέρει θετική ενέργεια, βοηθάω στην καλύβα, τους προπονώ. Είμαι το χαμογελαστό κορίτσι όπως λένε τα παιδιά. Έχω μείνει άναυδη, δεν έχω λόγια που ψηφίστηκα από Ανθή. Ο κόσμος όμως έκρινε» είπε η Ελίζαμπεθ που φανερά έπσε από τα σύννεφα, ενώ ο James ακούστηκε να λέει στην Ελευθερίου: «Στα έλεγα». Η Ελέτσι δεν χαιρέτησε καν την Σαλαγκούδη και αποχώρησε για να γυρίσει στο ινστιτούτο αισθητικής της στην Γλυφάδα (!). 

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook