Superleague: Τι έγινε την 29η αγωνιστική; | Δες εδώ τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου

superleague-τι-έγινε-την-29η-αγωνιστική-δες-εδώ-το-228080

podosfairoΑν εξαιρέσουμε τα χρωστούμενα παιχνίδια, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της διαδρομής της φετινής Superleage, καθώς μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά λόγω εθνικής, οι ομάδες θα επιστρέψουν για άλλες 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Από τα παιχνίδια του Σαββάτου, δύο έγιναν εν τέλει. Ο Πανιώνιος είχε ρεπό, καθώς πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και διατηρήθηκε σε απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε μια άλλη πλευρά της χώρας, ο ΠΑΣ είναι κι αυτός σε μίνι διακοπές, καθώς μετά την αποχώρηση και του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, το παιχνίδι αναβλήθηκε και έτσι ο «Άγιαξ» εισέπραξε τρεις βαθμούς που τον διατηρούν στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα play-off.

Στο τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Λεβαδειακός αποδείχτηκε κακός φιλοξενούμενος στο Αγρίνιο, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού και απομακρύνθηκε και αυτός από την δυάδα, πλέον, του υποβιβασμού. Στην Κομοτηνή, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απογοητεύει τους πάντες, καθώς γνώρισε, άλλη μια απώλεια βαθμών. Ο Πανθρακικός αιφνιδίασε με γκολ στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημισχόνου, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για το δεύτερο, ενώ ο «δικέφαλος από την πλευρά του πέραν του τελικού 3-1, είδε και το Σκόνδρα να πηγαίνει νωρίτερα στα ντουζ, με κόκκινη στο 82′.

Ο Ατρόμητος, με ανεβασμένη την ψυχολογία, από τη νίκη, μεσοβδόμαδα, επί του Παναθηναϊκού, ταξίδεψε στην Ξάνθη, όπου η τοπική Scoda με δράστη τον Κλέιτον στο 49′ πήρε τους τρεις βαθμούς, έμεινε στο κυνήγι της 5ης θέσης και άφησε την ομάδα του Νιόπλια 3 βαθμούς πίσω.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας, φιλοξένησε τον Εργοτέλη και με δυο γκολ του Κουρμπέλη και του Μπαράλες στο πρώτο ημίχρονο, πήρε τη νίκη, παρά το αυτογκόλ του Ζησόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα, διατηρήθηκε στην 4η θέση κυνηγώντας τον ΠΑΟΚ και άφησε του «Κρητικούς» στην τελευταία θέση του πίνακα.

Οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο ο ένας από τον άλλο, καθώς το γκολ του Μπεν στο 36′ ήταν αρκετό για να πάρει η Βέροια το τρίποντο απέναντι στο φιλοξενούμενο τριφύλλι που παρουσιάστηκε τραγικό αγωνιστικά. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του και φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκης» φτάνοντας τη διαφορά στους 9 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η 29η αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της σήμερα με τον αγώνα της Καλλονής στο γήπεδο του Πλατανιά.

23

56protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook