Στο θεατρικό σανίδι η Χαρούλα Αλεξίου – Μουσικοθεατρική παράσταση για τη ζωή της

Το όνειρο της υποκριτικής, το οποίο όπως έχει δηλώσει το έχει εδώ και πολλά χρόνια, κάνει πραγματικότητα η Χάρις Αλεξίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μετά από μία αξεπέραστη καριέρα στο τραγούδι, στρέφεται στην υποκριτική παρουσιάζοντας σε θέατρο της Αθήνας το “Χειρόγραφο”

Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης και στην οποία η Χάρις Αλεξίου διηγείται και τραγουδά στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε.

Μόνη στην σκηνή, άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται, με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια πιάνει το νήμα απ’ τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια απ τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας.

Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.

Το «Χειρόγραφο» επιστρέφει στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου» και, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του στην Αθήνα, θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ