Στο Νοσοκομείο Χανίων ο νέος υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ | Photos

στο-νοσοκομείο-χανίων-ο-νέος-υποδιοικ-1461074

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 ο νέος Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κος Παπαβασιλείου Νεκτάριος στα πλαίσια των επισκέψεων στα νοσοκομεία της Κρήτης , πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ‘’Ο Άγιος Γεώργιος’’ συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Προγραμματισμού της 7ης ΥΠΕ κα Μαγκαναράκη Αιμιλία.

Σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων κοΜπέα Γεώργιο και τον Αναπληρωτή Διοικητή κο Μπολώτη Εμμανουήλ, παρουσία των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων .

Όσον αφορά στην Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας συζητήθηκαν τα υφιστάμενα κενά σε κρίσιμες ειδικότητες και ο τρόπος κάλυψης αυτών.

Με την Διεύθυνση Νοσηλευτικού Τομέα συζητήθηκαν τα θέματα στελέχωσης των κλινικών και τμημάτων και η πορεία των προσλήψεων και τοποθέτησης επικουρικού νοσηλευτικού προσωπικού. Επίσης αναλύθηκαν τα θέματα στελέχωσης και οργάνωσης της Διεύθυνσης Διοικητικού και του Παραϊατρικού τομέα.

Συζητήθηκε η ένταξη του εκσυγχρονισμού και αναδιαμόρφωσης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το οποίο εφημερεύει 24/7 και δέχεται πάνω από 70.000 επισκέψεις το χρόνο , στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF). Παράλληλα έγινε ενημέρωση και επιθεώρηση όσον αφορά στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη με έμφαση στην αντικατάσταση των φθαρμένων δαπέδων και τις εργασίες ανακαίνισης.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων στο Αμφιθέατρο «Κωστής Νικηφοράκης» του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook