Στο εδώλιο ο άνδρας που τεμάχισε και έκαψε την 40χρονη φίλη του στην Θεσσαλονίκη – Τι υποστήριξε ο 39χρονος

στο-εδώλιο-ο-άνδρας-που-τεμάχισε-και-έκ-1203078

Ήταν Δεκέμβριος του 2018 όταν αποκαλύφθηκε ένα φρικιαστικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας φέρεται να τεμάχισε και να έκαψε μια 40χρονη γυναίκα. Η δίκη του ξεκίνησε σήμερα.

Η δίκη για τη φρικιαστική δολοφονία πριν από δυόμισι χρόνια στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε σήμερα. Το ειδεχθές έγκλημα είχε γίνει παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2018 -και συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου του 2018- αλλά αποκαλύφθηκε αρκετούς μήνες μετά, όταν οι γείτονες έπαψαν να βλέπουν την άτυχη 40χρονη γυναίκα και επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο δράστης φέρεται να τεμάχισε με κοπίδι και ηλεκτρικό πριόνι τη 40χρονη φίλη του και στη συνέχεια να την έκαψε στη σόμπα. Στην απολογία του τον Ιούνιο του 2020 είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια ότι δεν τη σκότωσε: «Πέθανε από υπερβολική δόση. Φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για το θάνατό της και δεν απευθύνθηκα στις Αρχές. Την τεμάχισα και την έκαψα στη σόμπα. Ήταν επιθυμία της να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της».

Ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει τοξικομανής και αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της αστυνομίας, 39χρονος σήμερα άνδρας επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της 40χρονης στο εξωτερικό, ενώ κατηγορείται ότι αφαιρούσε χρήματα που έβρισκε στις τραπεζικές της κάρτες.

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook