Στο «Αγρότης μόνος ψάχνει» θα μπει ο ξάδερφος του Νίκου Μπάρτζη

στο-αγρότης-μόνος-ψάχνει-θα-μπει-ο-ξά-1224256

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στο σημερινό «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες της, η παραγωγή του reality του Σκάι «Αγρότης μόνος ψάχνει» εξετάζει την πιθανότητα να συμμετέχει στο show ο ξάδελφος του Νίκου Μπάρτζη, Ηλίας Μπάρτζης, αγρότης στο επάγγελμα ο οποίος ζει και εργάζεται στο Ζευγολατιό.

Ο Ηλίας Μπάρτζης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει απαντήσει στο casting call της παραγωγής και έχει όλα τα προσόντα να είναι εκείνος ο αγρότης που θα βρει την εκλεκτή της καρδιάς τους μέσα από τις χιλιάδες υποψήφιες που δήλωσαν συμμετοχή στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως το «Αγρότης μόνος ψάχνει» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα το 2009 από τη συχνότητα του Alpha με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χριστίδου.

Η αναβίωσή του συζητιέται εδώ και καιρό στο Σκάι ο οποίος έχει τα δικαιώματα και είναι πιθανόν ότι θα το δούμε από τις αρχές της επόμενης σεζόν στην ζώνη που προβάλλεται το «Survivor 2021».

Μάλιστα, η επικρατέστερη μέχρι στιγμής για την παρουσίασή του είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και δεν ανακοινωθεί τίποτα σχετικό.

Αν ισχύσουν τελικά τα πλάνα της παραγωγής, τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα με την ολοκλήρωση του casting ώστε η εκπομπή να πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της νέας σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook