Χανιά | Στην πρώτη θέση οι αρσιβαρίστες του «Κύδωνα» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

χανιά-στην-πρώτη-θέση-οι-αρσιβαρίστες-1329051

Με ανάλογη επιτυχία των πρώτων 2 ημερών συνεχίστηκε και η 3η αγωνιστική ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών στις 28/11/2021 στο Λουτράκι.

Μόνη «στενοχώρια» για 2 αθλητές που έφτασαν πολύ κοντά στο κύπελλο, στις 5 από τις 6 προσπάθειες και οι δύο προηγούνταν και στην τελική του προσπάθεια ο αντίπαλός τους πήρε την 1η θέση.

Συγκεκριμένα ο μόλις 17 χρόνων Κών/νος Κλωθάκης έφτασε πολύ κοντά σε 2 κύπελλα και πρώτες θέσεις τόσο στους νέους άνδρες (έως 23 ετών) όσο και στους άνδρες, μέχρι 96 κιλά σωματικού βάρους.

Πέτυχε 120 κιλά στο αρασέ και 137 κιλά στο επολέ ζετέ βελτιώνοντας τα ατομικά του ρεκόρ και κατετάγη 2ος.

Ο Ιβάν Μενγκλέμπεη στα 109 κιλά επίσης ήταν πρώτος μέχρι την τελευταία προσπάθεια στα 109 κιλά ανδρών και πήρε την πρώτη θέση με ένα εξαιρετικό 145 αρασέ και τη δεύτερη θέση στο επολέ ζετέ και στο σύνολο με 162 κιλά.

Στα 109 κιλά ανδρών επίσης ο Στέλιος Παπαδάκης ήταν 6ος με 116 κιλά αρασέ και 140 κιλά στο επολέ ζετέ ενώ ο Λευτέρης Βουρλάκης στα 109 κιλά νέων ανδρών ήταν 2ος με 105 στο αρασέ και 121 στο επολέ ζετέ.

Στον επίλογο των αγώνων στην κατηγορία των +109 κιλών ο Μανόλης Κτενιαδάκης ήταν 2ος επίσης στους νέους άνδρες με 107 κιλά αρασέ και 125 κιλά επολέ ζετέ.

Άριστη ήταν και η τελική κατάταξη στην ομαδική βαθμολογία αντικατοπτρίζοντας τη σοβαρή προσπάθεια των αθλητών καθώς δεν σημειώθηκε κάποιο ακύρωμα (με 3 συνεχόμενες άκυρες) ώστε να μην μετρήσει η προσπάθεια οποιουδήποτε αθλητή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Κύδωνας να πάρει την 1η θέση στους νέους άνδρες και την 3η θέση στους άνδρες κάτι που ίσως πριν τον αγώνα έμοιαζε ανέφικτο.

στις φωτογραφίες: Ο Κλωθάκης με τη χρυσή προσπάθεια στο 120 αρασέ:

Ο Μενγκλέμπεη με την επίσης χρυσή προσπάθεια στα 145 αρασέ:

Ο Βουρλάκης με 121 επολέ ζετέ

Ο Κτενιαδάκης με 107 αρασέ

O Παπαδάκης με 110 κιλά ζετέ

One thought on “Χανιά | Στην πρώτη θέση οι αρσιβαρίστες του «Κύδωνα» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

  1. Μπραβο στα παιδια αλλα και στον προπονητη! Ελπιζω να δουμε τον Κυδωνα στις μερες του Παναγιωτακη, γερο-Κλωθακη, Αποστολακη, Δασκαλακη, ψαλτη Ζαμπετακη, Σφακιανακη. Να χουνε ολοι την υγεια τους κ’τα ευσημα στον παλαιμαχο & ταπεινοφρωνα προπονητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook